Afbeelding Bon Bonni Beach

€165,-

De trailer

De choreo / opstellingen

Leerlingpagina

met alle meezingvideo’s, spelletjes, tips & tricks en veel meer…

Ga naar de leerlingpagina >>>

BON BONNI BEACH

Handen in de lucht en voeten in het zand…

Stel je eens voor! Tijdens je droomvakantie langs tropische, parelwitte stranden, loopt het schip op de rotsen en dreigt te zinken. Wat nu? Gelukkig kunnen de schipbreukelingen naar het nabij gelegen ‘onbewoonde’ eiland, met een grote berg die het eiland in tweeën splijt.

Terwijl de kapitein de kluts kwijt is, trekt de beroemde acteur Sylvester Mallone gekke kostuums aan om niet herkend te worden. Drie bejaarden verstaan elkaar zó slecht dat het grappige gesprekken oplevert. En wat doet die rare inspecteur van politie tussen de schipbreukelingen? Hij probeert zich (zonder succes) te verstoppen en arresteert de verkeerde verdachte. Dan spoelen er ook nog eens allemaal dozen bonbons aan op het strand.

Aan de andere kant van de grote berg liggen rijke gasten aan een luxe zwembad van het Tiki Tiki Resort. Ze zijn lui, hebben geen zin in excursies en maken ruzie over handdoeken op de ligbedden. Als twee gasten wél meegaan op excursie en met een mysterieuze doos bonbons terugkeren, wil iedereen opeens mee.

Ondertussen zijn de klunzige boeven Bertus en Klara naar het resort gekomen om de dozen bonbons te zoeken. Als dat een puinhoop wordt is boevenbaas Don Mascarpone woedend. “Wel alle pizza’s en pasta’s, kunnen jullie dan helemaal niets goed doen?”

Hoe overleef je met elkaar als je op een onbewoond eiland denkt te zitten? Welk geheim zit er in de bonbons? Is het toeval dat het schip op de rotsen liep? Humor, verwarring en vreemde situaties in Bon Bonni Beach. Een zonnige musical met feestelijke finale: “Handen in de lucht en voeten in het zand, zomer op het strand.”

V17 – 40 spelers
Vduur: 70 minuten
V9 liedjes
Vdirect downloaden
Vbetalen op factuur

Opties

Vtekstboek
Vcd
Vmuziekbundel
Vscript op maat!

Het maatwerk script

Bespaar veel tijd, nooit meer zelf aanpassen!

De liedjes

Gezongen door: Anne & Anique, Kim, Moos, Naomi, Vanisa en Willemijn

Wat anderen vinden

     
Titus Brandsmaschool – Delft

for Bon Bonni Beach

23 augustus 2017

Het was een super fijne musical. Het script was erg goed geschreven, veel grappen tussendoor. Er zat sowieso erg veel humor in de musical. Fijn dat alles zo goed wordt aangeleverd waardoor je snel kunt starten met oefenen. De liedjes zijn erg leuk, decor tips en de choreografie is gaaf! We hebben vorig jaar gigantisch genoten van deze leuke musical.

     
Willem de Zwijgerschool – Scheveningen

for Bon Bonni Beach

19 augustus 2017

Het was een enorm leuke musical, een passende rol voor elke leerling. Leuke grapjes. De kinderen hebben genoten!

     
Cosmicus – Rotterdam

for Bon Bonni Beach

24 juli 2017

Prima musical! Leerlingen vonden het erg leuk. Vooral de humor van bepaalde personages, we hebben veel gelachen!

     
Hagenhofschool – Stadskanaal

for Bon Bonni Beach

24 juli 2017

Een leuke musical met humor!
Rollen waren goed te verdelen en ideaal dat de musical geschreven is met keuze uit het aantal rollen dat je wilt!

     
bs Roald Dahl – Sint-Michielsgestel

for Bon Bonni Beach

16 juli 2017

Een hele leuke musical met ontzettend mooie liedjes waarbij er veel mogelijkheden voor bijvoorbeeld: dans, aankleding, attributen, kleding, enz. Er zit ook veel humor in deze musical.
Bij onze opvoering hebben de kinderen zelf de dansjes bedacht, onder toezicht, en zelf uitgevoerd waarbij de rest van de kinderen als koor op het podium stond.
De wisselingen tussen de verschillende scenes, onbewoond deel van het eiland en het resort, ging ontzettend strak en geordend.
De ouders en kinderen vonden het een hele leuke musical!

In eerste instantie waren de kinderen niet zo enthousiast over het slotlied, maar dat is goed gekomen.
De drie ligbedden (resort) hoeven niet elke keer worden neergezet, ga hier creatief mee om. Iedereen heeft zich in geschreven voor een rol. Diegene die een kleinere rol hadden, kregen voorrang bij de extra taken: dansen, podium opbouwen, gasten ontvangen, techniek, enz.

Wij hebben de musical opgevoerd in een klein theater in de buurt. Ik kan dat iedereen aanbevelen omdat alles aanwezig is in het theater qua techniek (licht en geluid).

     
J.P.F Steijaertschool – Hazerswoude Rijndijk

for Bon Bonni Beach

16 juli 2017

Super leuke, vrolijke musical! Fijn dat de musical op maat gemaakt wordt, zodat je niet met dubbelrollen hoeft te werken en dat veel rollen door zowel jongens als meisjes gespeeld kunnen worden. Een aantal liedjes vonden wij wel lastig qua melodie. De kinderen vonden het rappen geweldig. Attributen zijn makkelijk te vinden. De ouders hebben bij het kijken van deze musical veel moeten lachen.