muzikantine hippie hotel

€165,-

De choreografieën

Met dank aan Henk Groen en de Don Boscoschool Haarlem

HIPPIE HOTEL

‘Zit je in een dippie? Keep it cool, be hippie!’

Stel je eens voor; je bent eigenaar van een hotel, maar de zaak loopt niet goed. De gasten klagen over het eten, het beddengoed, de douches….. en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Gelukkig is het personeel wel erg…. eh…. ontevreden.

Het overkomt Frans en Chantal Westerman van hotel Rembrandt. Om het hotel te redden, hebben zij een culinaire avond georganiseerd voor rijke gasten zoals bankdirecteuren en restauranthouders. Een fantastisch idee, toch?!

Nou, niet als de hippieband ‘Beautiful Soul’ komt overnachten. Dan gaat alles pas écht goed mis.  Er worden diamanten gestolen, koffers verwisseld en wie krijgt de schuld? Precies: de hippieband.

De vraag is echter waarom iedereen zo vrolijk wordt van de soep en wat doet die vreemde verslaggever in het hotel? Probeert iemand soms de boel te saboteren?

Stap binnen in ons Hippie Hotel en ontdek een wereld vol domme piccolo’s, boze hotelgasten, artistieke tantes, doortrapte zakenmensen en een vet-coole hippieband. Een verhaal vol humor, spanning en muziek!

Het script

V16-40 spelers
Vduur: 65 minuten
V9 liedjes
Vdirect downloaden
Vbetalen op factuur

Opties

Vtekstboek
Vcd
Vmuziekbundel
Vscript op maat!

Afscheidsmusical maatwerk

BESTELLEN

De liedjes


Gezongen door: Bryan, Cyrilla, Narissa, Ozan, Renske en Shivani