afbeelding van afscheidsmusical Feessie - de musical

€169,-

De trailer

De choreografieën

Zoals ingestudeerd door juf Adinda (Muzikantine) en tevens het bewijs dat deze kunnen worden uitgevoerd terwijl de kinderen zingen! 😉

Leerlingpagina

met alle meezingvideo’s, choreografieën, spelletjes, tips & tricks en veel meer…

FEESSIE
DE MUSICAL

De leukste stad van Nederland

De inwoners van Schateren en Juichen willen overal de beste in zijn. Niet verwonderlijk dus dat de beide steden regelmatig de strijd met elkaar aangaan.
Als Schateren en Juichen in een wedstrijd terecht komen om de leukste stad van Nederland te worden, barst de strijd pas echt los. Schateren organiseert een festival op het weiland van boer Ruud maar Juichen is dat ook van plan. Als dan ook de feesttent nog gedeeld moet worden, is de chaos compleet en eindigt het festival in een knallende finale!

De vraag is: is deze wedstrijd wel door de regering georganiseerd? Komt het ooit nog goed tussen Schateren en Juichen? ‘Feessie de musical’ is het verhaal vol ballonnen, feesttoeters, taart gooien en hilarische situaties.

Het maatwerk script

Bespaar veel tijd, nooit meer zelf aanpassen!

afbeelding van maatwerk logo

Meer over Maatwerk…

De testschool

V14 – 40 spelers
Vduur: 65 minuten
Vslechts 1 decor
Vmaatwerk script
VWord bestand script
V9 liedjes, keuze uit 3 eindliederen
            (lach, traan of lach én traan)
Vdirect downloaden
Vbetalen op factuur

Opties

Vmaatwerk tekstboekjes
Vmuziekbundel
Vextra CD

Afbeelding van Humor award

De liedjes

Gezongen door: Anique, Anne en Willemijn

De video inzendingen van de actie

Wat anderen vinden

     
KC De Matrix

for FEESSIE!

6 juli 2020

“FEESSIE de musical is een hele positieve, grappige musical. Doordat het een musical op maat is en iedereen een rol heeft, is elke leerling betrokken. De liedjes zijn stuk voor stuk uitnodigend, spreken de kinderen aan. Er zit ook een zekere structuur in (o.a. door ‘de stem’) en het verhaal is duidelijk, voor alle groepen. Wij zijn heel positief en hebben, ondanks Corona, er toch een feessie van kunnen maken!

     
De Zuidstroom

for Feessie

16 juli 2019

Een fantastische musical. Mijn klas wilde een musical die niet over school ging, veel woordspelingen erin, een rap, een eindlied waarbij ouders zouden moeten huilen, en alle 32 een sprekende rol. En dat hebben we gekregen. Fantastisch genoten, en veel complimenten over gehad!!

     
Montessorischool Hellevoetsluis

for Feessie - de musical

19 juli 2018

Een staande ovatie voor de spelers en wat hebben de ouders gelachen om de grappen. Het was een musical met een hoog humor-gehalte en hele leuke karakters. Zeker een aanrader!!

     
De Zuidwester

for Feessie - de musical

18 juli 2018

Hoi Michel, Lars en Adinda,
Nu 2 x Feessie gedaan en het was in één woord 1 FEEST!
Volgend jaar weer een musical van Muzikantine, dat staat vast….

Gr. Esther

     
In t Park Susteren

for Feessie - de musical

3 juli 2018

Ontzettend leuke musical! Veel humor, iedere rol komt goed aan bod, eenvoudig decor en goede teksten!

     
Basisschool Nobelhorst

for Feessie - de musical

3 juli 2018

Voor het eerst een musical van de Muzikantine gedaan. Goede service en altijd bereid om (snel) je vragen te beantwoorden of om mee te denken.
Erg handig is het feit, dat het script op maat wordt afgeleverd.

Misschien mis ik 1 dingetje; je hebt nu de keuze bij de liedjes tussen karaoke of muzikaal en geen tussen variant hierin. Dat zou ook wel fijn zijn.

     
Toneelvereniging Oirato

for Feessie - de musical

27 juni 2018

We hebben met ons jeugdtoneel Feessie gespeeld. Het was een super musical! We hebben hele positieve reacties gehad!
Het was echt een “Feessie”

     
O.B.S. De Notenkraker

for Feessie - de musical

27 juni 2018

5 sterren.
Heel leuk. De kinderen zijn enthousiast.

     
Willibrordusschool – Venlo

for Feessie - de musical

12 september 2017

Een super musical en voor iedereen een rol. We hebben heel veel lol gehad!

     
De Branink – Laren (Gld)

for Feessie - de musical

7 september 2017

Geweldige musical, goede rolverdeling, heerlijke liedjes, goede instructiefilmpjes voor de dansjes.

     
IKC G.A. de Ridder – Beilen

for Feessie - de musical

24 juli 2017

Wat een fantastische musical!
Ideaal om op deze manier maatwerk te bestellen. Wij hebben van begin tot eind genoten toen we met deze musical bezig waren. Van de ouders en collega’s kregen we terug dat het verhaal heel goed te volgen was. In het boekje stonden voldoende handreikingen voor wat betreft het decor en aankleding tijdens de liedjes. We hebben ook veelvuldig gebruik gemaakt van de leerlingpagina: het inoefenen van de liedjes en dansjes was op deze manier een ‘peulenschil’. We kijken nu alweer uit naar de nieuwste musical van ‘Muzikantine’!

     
bs. Zeilberg – Deurne

for Feessie - de musical

23 juli 2017

Feestelijke musical, leuke rollen, fijne handleiding, goede ondersteuning via de site. Liedjes die te zingen zijn door kinderen.

     
IBS De Ceder – Hoorn

for Feessie - de musical

21 juli 2017

Een hele leuke musical. Veel grapjes. We hebben de musical met 45 kinderen gespeeld. Er zijn makkelijk rollen uit te breiden/ bij te schrijven. Onwijs veel positieve reacties gehad. Wij hebben er erg van genoten (de kinderen speelden het ook wel heel erg goed…)

     
St Josephschool – Heerhugowaard

for Feessie - de musical

21 juli 2017

Ontzettend leuke musical met een gemakkelijke verhaallijn. Goed te volgen voor de kinderen uit de onderbouw. De liedjes waren blij, enthousiast en sfeervol. Sommige liedjes hadden wel een hoge moeilijkheidsgraad qua ritme en hoogte. Decor leuk en gemakkelijk op te zetten. Veel grappen en leuke rollen.

     
De Elzen – Tilburg

for Feessie - de musical

20 juli 2017

De eerste keer dat wij als school een musical hebben gespeeld van Muzikantine! Dit is ons als leerkrachten, leerlingen en ouders super goed bevallen. Ouders geven aan lang niet meer met zoveel plezier naar een musical gekeken te hebben. Veel goede grappen en voor alle kinderen (55 om precies te zijn) wat te doen. Voor de kinderen leuk om te spelen.. feessie! Je kunt geen betere sfeer hebben dan deze. Voor de leerkrachten top.. alles netjes digitaal aangeleverd en klaar voor gebruik. Heel gebruiksvriendelijk!! Bedankt!

     
KBS St. Nicolaas – Nieuwveen

for Feessie - de musical

20 juli 2017

Volgens ons trouwe publiek was dit de leukste musical van de afgelopen jaaaaaaren. Goed verhaal, leuke liedjes die makkelijk in het gehoor liggen en toch geen gesneden koek zijn. Woordgrapjes zorgen voor de nodige lach tussendoor. (Die mogen er best iets meer in, vonden de achtstegroepers.)
De leerlingen waren erg enthousiast. De teksten zaten er snel in. Er werd druk geoefend op de liedjes met behulp van de meezingvideo’s en de juf was erg blij met de suggesties voor bewegingen. 😉
Een grote kracht van Muzikantine is dat er niet een of twee hoofdrollen zijn maar dat er veel meer grote rollen zijn. En kleinere voor wie dat beter bij zichzelf vindt passen. En is de rol wat te klein naar je zin, dan zijn er volop mogelijkheden om (mee) te schitteren bij een dans- of zanggroepjes. Zo is iedereen tevreden.

     
De regenboog – Hoofddorp

for Feessie - de musical

20 juli 2017

Een super musical. Vrolijk en voor iedereen een fijne rol, Heel veel positieve reacties gekregen.

     
Wereldkidz Tweesprong – Maarssen

for Feessie - de musical

20 juli 2017

Het was ontzettend fijn dat de musical op maat werd geleverd voor onze twee klassen. Bovendien staat alles heel duidelijk aangegeven, welke attributen je nodig hebt, wie in welke scene voorkomt, etc. Liedjes erg makkelijk aan te leren en vrolijk. Goed verhaal ook, hoewel de clue een beetje lastig over te brengen was.
Heel tevreden!

     
De Meent – Leunen

for Feessie - de musical

18 juli 2017

Erg leuke musical. Zitten ook veel leuke grappen in maar het is wel een aanrader om van te voren te kijken welke kinderen deze grappen goed kunnen overbrengen. Dit is misschien ook te vermelden in de uitleg van de rollen.
Liedjes waren erg mooi. In de weer met dat weer was wat verwarrend. De schoenen kwamen steeds al in het eerste couplet. Het slotlied was prachtig.

Fijn dat de musical precies op maat gemaakt werd.
Onze decorploeg heeft een prachtig decor gemaakt met een losse tent die ook in kan storten en weer omhoog kan. Dit decor is evt. over te nemen door een andere school. Kunnen we dat ergens op plaatsen?

     
‘t Palet – Eindhoven

for Feessie - de musical

13 juli 2017

Leuke musical, leuke rollen, goed verhaal en geweldige liedjes. Ik liep er alleen tegenaan dat bij 2 liedjes de muziek soms oversloeg. Aangezien je het maar 3x kon downloaden zat er in het liedje geflopt een klein foutje in dat was jammer. Verder helemaal tevreden top!!!

     
Heijbergschool – Rotterdam

for Feessie - de musical

13 juli 2017

Grappige musical met leuke liedjes. Het verhaal was flinterdun maar dat is eigenlijk bij alle musicals zo. Kinderen vonden het erg leuk om in te studeren en ook na 2 maanden oefenen was het enthousiasme er nog. Tip; een karaokeversie meezingvideo zodat de kinderen kunnen meelezen maar niet de tekst horen. Ik ben benieuwd naar de nieuwe musical.

Brede school Prins-maurits – Nijmegen

for Feessie - de musical

13 juli 2017

Super leuke musical!
Veel leuke reacties van ouders over de woordgrapjes die erin zitten.
Erg vrolijk. Afwisselende liedjes. Leuk dat er verschillende varianten zijn voor het eindlied