Afscheidsmusical Verboden Toegang

€149,-

De choreografieën

Met dank aan Henk Groen en de Don Boscoschool uit Haarlem

VERBODEN TOEGANG

Het mysterie van het Thudor College

In de afscheidsmusical Verboden Toegang is het Spaklis College samengegaan met het Thudor College. Het Spaklis stond bekend als een vrolijke school, maar op het Thudor is men erg streng. De leerlingen en docenten van het Spaklis College voelen zich daarom niet prettig binnen het nieuwe schoolgebouw. Binnen het Thudor College is iedereen chagrijnig en tot overmaat van ramp wordt ook de Spaklis Talentenjacht afgeschaft door directeur Ego Wist. Maar waarom zijn de schoolleiding en mevrouw De Vilster (lerares Nederlands) zo tegen het zingen in de school? Wat wordt er geheim gehouden in de ‘Verboden Toegang’ kamer van directeur Ego Wist? Waar komt die muzieklerares opeens vandaan? En waarom komt de presentator van het bekende tv programma Hollands Talentenjacht de school opeens bezoeken?

De afscheidsmusical Verboden Toegang gaat over een schoolstrijd vol met spanning en humor, waarin rechtvaardigheid en de liefde voor muziek in gevaar komen.

Het script

V17-33 spelers
Vduur: 60 minuten
V9 liedjes
Vdirect downloaden
Vbetalen op factuur

Opties

Vtekstboek
Vcd
Vmuziekbundel

BESTELLEN

De liedjes

Gezongen door: Anique, Anissa, Anne, Cyrilla, Elvis, Kimberly, Renske & Sara

Wat anderen vinden

     
Het Bovenland – Amsterdam

for Verboden Toegang

We vonden de muziek en liedjes erg leuk. Vooral het meerstemmige zorgde voor uitdaging maar ook juist voor een extra laag. De teksten waren goed te leren en heel logisch.
Het was echt een feestje om te doen en we kregen veel enthousiaste reacties op het verhaal en muziek.

     
Willemspark – Den Haag

for Verboden Toegang

Een goed verhaal met nummers die in je hoofd blijven zitten.