Muzikantine Wie Kent Miljonairs

 

Wie Kent Miljonairs Tour

Onder andere langs de volgende plaatsen:

Haarlem, Erm, Assendelft, Heiloo, Heiloo, Zeewolde, Monster, Zwaag, Julianadorp, Coevorden, Goes, Geldrop, Oost-Souburg, Rotterdam, Hengelo, Surhuisterveen, Wassenaar, Coevorden, Noordwijk, Zwolle, Schijndel, Breda, Loon op Zand, Honselersdijk, Den Haag, Gouda, Amsterdam, Emmeloord, Maarssen, Roosendaal, ‘s-Hertogenbosch, Den Haag, Montfoort, Amersfoort, Den Haag, Hendrik ido Ambacht, Dordrecht, Bergschenhoek, Den Haag, Almere, Bergen op Zoom, Zeewolde, Alkmaar, Amsterdam, Leiden, Oud-Beijerland, Den Burg, Leiderdorp, Abcoude, Noordwijk, Ter Apel, Houten, Winschoten, Nieuw Vennep, Boxtel, Zwanenburg, Rijnsburg, Puttershoek, Lelystad, Haarlem, Bergentheim, Zwolle, Tilburg, Best, Roosendaal, Pijnacker, Nijmegen, Hellevoetsluis, Hengelo, Helmond, Assendelft, De Lier, Beilen, Den Haag, Avenhorn, ‘s-Gravenzande, Naarden, Groet, Schalkhaar, Roosendaal, Groningen, Best, Vlaardingen, Heerhugowaard, ‘s-Gravendeel, Neede, Strijen, Aalsmeer, Nieuwe Niedorp, Ugchelen, Steenderen, Dronten, Katwijk, Noordwijk, Zaandam, Moordrecht, Blerick, Maassluis, Groningen, Utrecht, Delft, Hengevelde, Delft, Achterveld, …

…wordt jouw school de volgende?!

€169,-

De trailer

Don Bosco's The Making Of

WIE KENT MILJONAIRS

‘Niets is wat het lijkt’

Miljonair Pieter-Jan Grimbergen is een succesvol crème fabrikant en heeft een landhuis met zwembad en een auto met chauffeur. Op een dag gaat het mis; van PJ’s nieuwe Crème Craquelé krijg je een groen gezicht en vreselijke jeuk. Een foutje in de crème zorgt ervoor dat Pieter-Jan failliet gaat. Het gezin verhuist naar een gewone wijk in Nederland waar ze maar moeilijk kunnen wennen aan het leven zonder butlers, champagne en ‘walk-in-closets’. Dat zorgt voor hilarische spraakverwarringen met de buren.

Als de cameraploeg van het TV programma ‘Wie Kent Miljonairs’ in de wijk komt, staat de hele buurt op z’n kop. Presentatoren Yordi en Stefano zoeken naar verborgen rijkdom in de wijk voor deze ‘real-life soap’. Ed en Eef de Graaier lijken de perfecte kandidaten te zijn, totdat Pieter-Jan per ongeluk voor de camera verschijnt. Zijn grappige reacties en het sensationele optreden van dochter Violinde met ‘De Citrussong’ maken het programma tot een ware TV hit!

Zal de familie Grimbergen ooit nog uit de ellende komen? Zijn de nieuwe buren wel zo aardig als ze lijken? Vindt zoon Roderick z’n ware liefde in de wijk? Zat er écht een foutje in de Crème Craquelé en wie is die man die in de failliete cosmeticafabriek rondhangt?

Niets is wat het lijkt in de musical ‘Wie Kent Miljonairs’; er gebeurt van alles voordat het leven van Pieter-Jan weer gesmeerd zal verlopen.

V17-40 spelers
Vduur: 75 minuten
V10 liedjes
Vdirect downloaden
Vbetalen op factuur

Opties

Vtekstboek
Vcd
Vmuziekbundel
Vscript op maat!

Afscheidsmusical maatwerk

BESTELLEN

Het script

De liedjes

Gezongen door:
Anique, Anne, Kim, Naomi & Vanisa

The Making Of De Citrussong

De Citrussong is geschreven voor Wie Kent Miljonairs.

Toen ik (met Anna Kendrick’s Cups in m’n achterhoofd) in november 2013 met twee sinaasappels op tafel bezig was om de beweging van de Citrussong te bedenken, had ik nooit gedacht dat het uiteindelijk zou uitmonden in een echte videoclip!

Groep 8 van de Don Boscoschool (onze testschool in Haarlem) had de Citrussong in een uurtje ingestudeerd en vrijwel iedereen uit de klas had na de middagpauze allerlei citrusvruchten mee naar school genomen. Wat een enthousiasme en wat was er al snel een goed resultaat! Het zag er zo leuk uit, al die gekleurde vruchten in de lucht! Sommige kinderen bleven maar oefenen, totdat ze de bewegingen onder de knie hadden. Toen wist ik: van dit lied moeten we echt een videoclip gaan maken!

Binnen twee (overvolle!) weken in juli 2014 is alles geregeld: script, locatie, cameraman, Toetie Froetie Fruit Tuk-Tuk en een groep jongeren waaronder JSF finalisten Anne & Anique. Kijk zelf, pak twee citrusvruchten van de fruitschaal en ga ook aan de slag. Het is echt super leuk als het je lukt, vooral met een groep tegelijk!

Veel plezier!
Adinda


De clip, de instructievideo en de clip met tekst

De Citrussong op het schoolplein

Deel de gratis Citrussong lesbrief bij het Leermiddelenportaal en laat de hele school meedoen met Wie Kent Miljonairs!

Foto opname videoclip De Citrussong (2014)

Wat anderen vinden

     
GBS Het Kompas – Rotterdam

for Wie Kent Miljonairs

Het was genieten! Wat wij terugkregen van ouders was dat ieder kind echt tot zijn of haar recht kwam. Iedereen kon schitteren en had een plekje gekregen binnen de afscheidsmiddag. Het was waanzinnig om het in het theater op te voeren! De nieuwe musicals hebben iets meer opties, zoals een app. Maar het verhaal was weer erg goed, het verhaal was duidelijk voor de ouders/verzorgers.

     
Titus Brandsmaschool

for wie kent miljonairs

Wat een leuke musical! Ik heb er samen met de leerlingen enorm van genoten om deze musical te spelen. Er zitten veel leuke personages is, zoals de lieve miljonair, de romantische liefde tussen twee jonge mensen, de grappige opa, en natuurlijk Ed en Eef. Hilarische momenten! De liedjes zijn soms best wel lastig, maar na voldoende te hebben geoefend, ging dit ook prima. De leerlingen worden in ieder geval goed uitgedaagd, en de leerkracht misschien ook wel! haha Volgend jaar kiezen we weer voor de Muzikantine! Bedankt!

     
obs Houtrust – Den Haag

for Wie Kent Miljonairs

We hebben met veel plezier de musical kunnen oefenen en uitvoeren. Met een paar kleine aanpassingen hebben we de musical naar onze hand kunnen zetten. De reactie waren heel enthousiast. Met een goede zangklas was het zeker te doen.

     
Sint Antoniusschool – Nieuwe Niedorp

for Wie Kent Miljonairs

We hebben dit jaar gekozen voor `Wie kent miljonairs`, een leuk en grappig verhaal waarin de kinderen zich heerlijk konden uitleven in hun rol. Ook de liedjes waren heel erg leuk, een mooie love-song, stukjes rap, een up- nummer en een mooi afscheidsnummer. Tijdens het oefenen hebben we ook erg veel lol gehad. De hele school heeft de citrussong bekeken, dat is zeker een meerwaarde in deze musical. De kinderen stonden te stralen en te genieten tijdens de uitvoering. In de zaal zag je de ouders genieten en hoorde je veel gelach. Veel positieve reacties gehad van ouders en collega`s. Zeker een aanrader.
Voorgaande jaren hebben wij ook Hippiehotel, Teatro en Grenzeloos gedaan. Stuk voor stuk allemaal leuk om te doen. Ik ben benieuwd naar de volgende!

     
Bs. Mikado – Blerick

for Wie Kent Miljonairs

We hebben de musical nog niet opgevoerd, maar tot nu toe bevalt deze erg goed. Hij is makkelijk uit te voeren. Er zitten ook voldoende intermezzo’s in om decor te wisselen. Het is echt een super leuke musical met veel leuke rollen!

     
CBS De Schelp – Puttershoek

for Wie Kent Miljonairs

We gaan hem nog opvoeren, 7 juli. De Citrussong zal een enorme hit zijn. Overigens hebben we zelf toch wat aanvullingen gemaakt. Ik geef ze maar door: We hebben een “Villa Achterwerk”kast neergezet in de straat. Diverse straatbewoners hebben in hun rol teksten ingesproken (Bedankt voor de fashion-check enzo) De teksten zijn van te voren gefilmd en worden dan vertoond terwijl de kinderen in het hok zitten.

     
obs de Kiekendief – Zeewolde

for Wie Kent Miljonairs

Het was gewoon in één woord geweldig!!

     
PCBS De Brug – Aalsmeer

for Wie Kent Miljonairs

Wie kent Miljonairs was een leuke musical. De kinderen konden de tekst goed oefenen en onthouden. De uitvoering hebben ze erg goed gedaan.
Er mag wel meer swing in de liedjes zitten!
Verder was het TOP!

     
obs De Hobbitstee – Montfoort

for Wie Kent Miljonairs

Muzikaal al jaren mijn favoriet!
De maatwerk-mogelijkheid is ideaal!

     
Piusschool – Abcoude

for Wie Kent Miljonairs

Wie kent miljonairs is een musical vol spanning en veel humor. De musical is heel compleet maar er is voldoende ruimte voor eventueel eigen toevoegingen.

     
RKBS De Hofstee – Julianadorp

for Wie Kent Miljonairs

Wie kent miljonairs biedt voldoende typetjes aan om alle kinderen hun kwaliteit in te laten zetten. Leuke swingende liedjes. Verhaal zit vol humor en is goed te volgen voor het publiek. Kinderen hebben met heel veel plezier gewerkt aan de musical en waten vanaf het begin enthousiast over het verhaal.
Publiek heeft genoten van de opvoeringen!

     
Comeniusschool – Naarden

for Wie Kent Miljonairs

Reacties van kinderen uit groep 7:
Dit was tenminste een musical, die eens niet over een hotel giing. Hij was lang, maar toch leuk. Grapjes over de tomatensoep waren leuk, ook de stemmetjes die gebruikt werden. De liedjes waren leuk, vooral de rap (in hé jij daar) en het liefdesduet.

     
CBS Wakersduin – Noordwijk

for Wie Kent Miljonairs

Wie Kent Miljonairs: Een grappige, maar soms ook ontroerende musical. Een musical over rijk en arm, liefde en jaloezie. Soms met een knipoog naar bekende tv-reclames en tv-persoonlijkheden.

     
De Wendakker loc. Kopakker – Zwolle

for Wie Kent Miljonairs

Het was geweldig. We hebben genoten!

     
obs De Marke – Neede

for Wie Kent Miljonairs

Wie kent Miljonairs:
Een super musical die de leerlingen van groep 8 en het publiek erg aanspreekt!

     
RKBS Aloysiusschool – Amersfoort

for Wie Kent Miljonairs

Een leuk, hedendaags verhaal met hele vlotte afwisselende liedjes, die door de kinderen meteen met veel enthousiasme gezongen worden.
Elke rol, zowel grote als kleine, hebben een een echte functie in het verhaal, dus elk kind komt helemaal tot zijn recht.

     
Gabrielschool – Delft

for Wie Kent Miljonairs

Wie kent Miljonairs is een grappige en goed te gebruiken musical. Met het maatwerk kun je direct uit de voeten.

     
Het Ooievaarsnest – Zwaag

for Wie Kent Miljonairs

Leuke musical met leuke liedjes waar je veel mee kunt doen. Wij hadden maar 2 decors nodig wat met wisselen niet voor veel verwarring zorgt. De kinderen waren ontzettend enthousiast. Na afloop van de afscheidsavond hebben we van ouders ook veel complimenten gekregen.

     
PCBS De Wegwijzer – Rijnsburg

for Wie Kent Miljonairs

De musical ‘Wie kent miljonairs’ is een echte aanrader. Een musical met veel humor en pakkende liedjes. De kinderen en wij leerkrachten hebben enorm van het inoefenen en natuurlijk het opvoeren ervan genoten! De reacties van ouders en overige familieleden waren lovend.

     
Prins Mauritsschool – Nijmegen

for Wie Kent Miljonairs

Zijn nog druk aan het oefenen. Ik vind het erg leuk om met deze musical te werken. De kinderen ook!

     
Familieschool – Heerhugowaard

for Wie Kent Miljonairs

Wij zijn zeer te spreken over Muzikantine. We hebben een DVD van onze afscheidsmusical. Ik ben ontzettend trots op het eindresultaat van ons optreden in Cool. Ik stuur hem op naar jullie.

     
BS Avonturijn – Vlaardingen

for Wie Kent Miljonairs

Heel toevallig kwam een leerling na het legen vd oud papier container met jullie folder aan.
Op de website sprak de musical wie kent miljonair ons direct aan, na het lezen van de proefversie wisten we het zeker, dit ging hem worden.
En daar hebben we geen spijt van gekregen, wat een geweldige musical. Leuke teksten heerlijke liedjes met de citrussong als hoogtepunt.
Handig dat de kinderen die zich zelf via you tube konden aanleren!
Het was een plezier om te oefenen en de uitvoering was een groot succes.
Veel complimenten van collega’s gekregen en sommige spraken zelfs van leukste musical ooit!

     
OBS ‘t Kofschip – Zeewolde

for Wie Kent Miljonairs

Ook dit jaar weer een musical van Muzikantine gekozen, Wie kent miljonairs.
Het is een hele leuke voorstelling geworden, waar de kinderen met veel plezier aan gewerkt hebben.
Vooral de Citrussong was erg populair in de klas.

     
CBS De Akker – Steenderen

for Wie Kent Miljonairs

Musical “Wie kent miljonairs” is een vlotte musical met veel herkenbare verhaallijnen die zowel kinderen als toeschouwers/ouders herkennen.
Hij is goed in te studeren, ook met een kleineren groep.

     
Nutsschool Bezuidenhout – Den Haag

for Wie Kent Miljonairs

Wie Kent Miljonairs is een sprankelende, grappige musical met makkelijk aan te leren liedjes die ook nog eens lekker lang blijven hangen. Zowel de kinderen als de toeschouwers waren laaiend enthousiast. Ze hadden in jaren niet zo’n leuke musical gezien!

     
CBS De Duif – Heiloo

for Wie Kent Miljonairs

De musical is ons geweldig bevallen. Alles was leuk, het duidelijke verhaal, veel humor, leuke en mooie liedjes. De rest van de school, ouders en opa’s en oma’s hebben ademloos van onze musical genoten!

     
RKBS Lodijke – Bergen op Zoom

for Wi Kent Miljonairs

Wie Kent Miljonairs bleek een geweldige musical met een herkenbare verhaallijn, vette muziek (de liedjes zaten er zo in) en met duidelijke regie-aanwijzingen. De kinderen hebben met veel enthousiasme en plezier een grote prestatie neergezet. Met hier en daar de twee-stemmigheid die als optie bij de liedjes zit en een hele coole hip-hop choreo bij het lied “De Kift” die door één van de ouders bij ons op school werd aangeleerd.
Ben al benieuwd naar de afscheidsmusical van volgend jaar!

     
Het Kompas – Dronten

for Wie Kent Miljonairs

We hebben met ontzettend veel plezier aan deze musical gewerkt. Een leuk verhaal, leuke liedjes en goed uitvoerbaar.
Een echte aanrader!!!

     
kbs de Pionier – Maarssen

for Wie Kent Miljonairs

Wie Kent Miljonairs is een hele leuke musical waarin verschillend type kinderen allemaal een passende rol kunnen krijgen. De citrussong is de hit van de musical en erg leuk uitvoerbaar met houten kratjes op een verhoging (bv tafel). Het verhaal spreekt zowel kinderen van groep 4 t/m 7 aan, als de ouders van de kinderen die afscheid nemen.

     
BS De Kring – Alkmaar

for WIe Kent Miljonairs

De musical “Wie Kent Miljonairs” is volgens een collega “de mooiste musical in 43 jaar”.
Elk kind in elke rol heeft kunnen stralen en schitteren en tranen van ontroering bij de ouders.
Schitterende muzikale begeleiding van stevige rocknummers en gevoelige liefdesliedjes.

     
Burgst – Breda

for WIe Kent Miljonairs

De musical ‘Wie kent miljonairs’zorgde ook dit schooljaar weer voor een traan en een lach. Schitterende eindmusical voor groep 8. Bij ons staat Muzikantine op nummer 1!

     
bs d’n Hazennest – Tilburg

for Wie Kent Miljonairs

“Wie kent miljonairs” is een geweldige musical! Alles zit erin: humor, leuke teksten en “supergave”, vlotte liedjes.
Alle afscheidsmusicals van muzikantine zijn gewelding, maar Wie kent miljonairs springt er echt bovenuit!!
We zijn weer erg benieuwd naar de afscheidsmusical voor volgend jaar!!

     
De Heydonck – Best

for Wie Kent Miljonairs

Het is een geweldige musical waar kinderen met veel plezier oefenden.
De ouders waren vooral onder de indruk van de boodschap van deze musical.

     
OBS De Piramide – Erm

for Wie Kent Miljonairs

Wie Kent Miljonairs is wederom een musical geschreven met veel humor.
De kinderen kregen naar mate de uitvoering dichterbij kwam steeds meer de toon hiervan door wat voor spontane acties en reacties zorgde.
Met veel plezier samen met de kinderen aan de musical gewerkt… Met een prachtig eindresultaat!

     
De Hobbit – Leiderdorp

for Wie Kent Miljonairs

Leuke musical met een goede variatie aan rollen. Van behoorlijk grote rollen tot een komisch minirolletje.