Musicals – Muzikantine! Musicals voor kinderen.

Bekijk hier ons grote aanbod in musicals voor kinderen

afscheidsmusicalAfscheidsmusical

Muzikantine richt zich al enkele jaren op het maken van afscheidsmusicals voor groep 8. De kinderen gaan na groep 8 namelijk hun school verlaten. Om dit afscheid te vieren wordt er ieder jaar een musical ingestudeerd. Dit is een bijzonder gelegenheid waarvoor ook de de voorstelling iets bijzonders kan bieden. Klik rechts op de link voor meer informatie.

musicalKindermusical

Ook onze kindermusicals sluiten qua stijl aan op datgene wat kinderen leuk, hip en eigentijds vinden. Daarom maakt Muzikantine in de musical gebruik van muziek welke geinspireerd is op de hitparade. Muziek in diverse stijlen zoals disco, soul, rap of R&B. Klik rechts maar eens op de link voor meer informatie over onze musicals.

musicalMusical basisschool

De teksten in onze musical basisschool zijn sprekend voor kinderen. Het zijn teksten welke uit het leven zijn gegrepen en daarom herkenbaar voor kinderen. In iedere musical zitten karakteristieke personages. Er zijn grappige personages  maar er zijn in iedere verhaal ook een paar ‘oplichters’ die aan het einde van het verhaal zelf bedrogen uitkomen.

musicalmusicalmusicalmusical

 

 

 

 

 

Muzikantine heeft musicals met liedjes en personages die  bij de fantasie van kinderen past. En of je nu een grote of een kleine rol speelt, ieder kind is in onze musical een persoon met een uniek en eigen karakter. Nieuwsgierig? Bekijk ons aanbod en ervaar de liedjes en teksten die ook op jouw school de afscheidsmusical tot een hit gaan maken! Nog niet gevonden wat u zocht? Laat het ons dan weten. Via contact kunt u ons uw vraag voorleggen. Wij zullen dan met een passend voorstel komen.