Wil je een afscheidsmusical die is aangepast aan het aantal leerlingen in jouw klas? Wil je direct beginnen met oefenen? Wij hebben de oplossing: Afscheidsmusical maatwerk.

 

Afscheidsmusical maatwerk

VScript voor exacte aantal leerlingen
VBespaar veel tijd
VOntvang je bestelling binnen 1 uur
VStart gelijk met oefenen

Bijna al onze musicals zijn geschikt gemaakt als afscheidsmusical maatwerk musical.

Selecteer bij bestelling het aantal leerlingen (spelers) waaruit je groep bestaat (van het minimum aantal tot max 40 leerlingen). Je ontvangt dan een volledig op maat gemaakte musical voor het exacte aantal leerlingen. Hiermee kun je direct starten met oefenen!

Alle dialogen sluiten naadloos op elkaar aan en het script bevat omkleed-aanwijzingen. Daarnaast kun je nog steeds zelf aanvullingen maken op het script. Hoe kleiner de groep spelers is, hoe meer dubbelrollen er ontstaan, afhankelijk van het aantal rollen waarvoor het originele verhaal is geschreven. Op enkele rollen na zijn alle rollen te spelen door zowel jongens als meisjes; kijk in het rollenschema van het online demoscript van de betreffende musical voor het exacte aantal.

Voor elke groep binnen dezelfde locatie is een extra maatwerk script beschikbaar. Wil je na een paar jaar de musical nogmaals uitvoeren met een ander aantal leerlingen? Voor een klein bedrag bestel je een extra of nieuwe Maatwerkversie van dezelfde musical!

Reacties

“Je kunt gelijk starten met oefenen en hebt geen gedoe dat je zelf alles moet veranderen en de verhaallijn niet meer klopt.”

Esther Zitter – obs De Marke

Het kostte mij vroeger veel tijd om het aantal rollen terug te brengen. De kosten voor een Maatwerk musical is het dan ook zeker waard.”

Henk Darphorn – Basisschool De Kring

“Het is erg lastig om rollen weg te laten. Heel fijn dat dit al is gedaan door de mensen die de musical hebben gemaakt.”

Kim van Basten – Basisschool De Hobbit