Afscheidsmusical maatwerk

Muzikantine maakt al sinds 2009 musicals met iets extra’s. Wij streven ernaar om leerkrachten van groep 8 middels slimme innovaties zoveel mogelijk tijd te besparen bij het instuderen van de afscheidsmusical, zodat er meer aandacht kan worden besteed aan het samenspel en de uitvoering. Zo creëerden wij musical maatwerk. Musicals met hippe, coole liedjes, veel humor en voor iedereen een zinvolle rol.

VScript voor het exacte aantal leerlingen
VBespaar veel tijd
VStart direct met oefenen
VUnieke app met het ingesproken script

afbeelding van maatwerk logo
afbeelding van maatwerk logo

Afscheidsmusical maatwerk script

Selecteer bij bestelling het aantal leerlingen (spelers) waaruit je groep bestaat. Je ontvangt binnen een uur een volledig op maat gemaakte musical voor het exacte aantal leerlingen. Hiermee kun je direct starten met oefenen!

Alle dialogen sluiten naadloos op elkaar aan en het script bevat omkleed-aanwijzingen. Daarnaast kun je nog steeds zelf aanpassingen maken in het script.
Hoe kleiner de groep spelers is, hoe meer dubbelrollen er kunnen ontstaan, afhankelijk van het aantal rollen waarvoor het originele verhaal is geschreven. Op enkele rollen na zijn alle rollen te spelen door zowel jongens als meisjes, soms zijn zelfs alle rollen inwisselbaar.

Voor elke groep binnen dezelfde locatie is een extra maatwerk script beschikbaar. Wil je de musical nogmaals uitvoeren met een ander aantal leerlingen? Bij een heropvoering ontvang je een nieuw maatwerk script.

De nieuwe eindmusical voor 2021
MINDV*KANTIE

Door het verrassende verhaal, de pakkende afwisselende liedjes, de vele leuke typetjes en de illusies van Victor Mids zit je van het begin tot het einde op het puntje van je stoel.

Unieke App Deluxe

Naast de gratis app met al het materiaal hebben wij ook een luxe versie van de app ontwikkeld. Daarmee kan elke leerling zelfstandig de emotie en intonatie van de tekst oefenen met het ingesproken script.

  • Beluister alle rollen
  • Mogelijkheid om je eigen rol aan/uit te zetten
  • Start vanaf elke plek in een scène

Wanneer je de toegestuurde app code en het aantal spelers invoert, wordt automatisch het maatwerk script voor jouw klas geladen dat exact overeenkomt met het script in het tekstboek. Je kunt nu dus eenvoudig leerlingen de opdracht geven om nog eens te beluisteren hoe je een bepaalde tekst zegt, in plaats van dat je veel tijd bezig bent om dat zelf voor te doen. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk om leerlingen in groepjes zelfstandig te laten oefenen met het ingesproken script. De app werkt zowel op een smartphone als op een tablet en bevat naast het script ook de meezingvideo’s en dansvideo’s om te oefenen.

Musicals met een app Musicals mobiel

Alle apps zijn gratis te proberen
via de app stores!

“Je kunt gelijk starten met oefenen en hebt geen gedoe dat je zelf alles moet veranderen en de verhaallijn niet meer klopt.”

Esther Zitter – obs De Marke

“Door de app win je enorm veel tijd bij het voorbereiden van de musical. De kinderen kunnen thuis alles oefenen en worden daardoor ook erg enthousiast.

Famke Wismans – BBS Antonius

“Het is erg lastig om rollen weg te laten. Heel fijn dat dit al is gedaan door de mensen die de musical hebben gemaakt.”

Kim van Basten – Basisschool De Hobbit