MINDV*KANTIE

V8 – 40 spelers
V± 60 – 70 minuten (afhankelijk van aantal spelers)
V9 liedjes, keuze uit 3 eindliederen (lach, traan of allebei)
VIngesproken app, bespaar tijd, oefen hoe je de tekst zegt
VMet illusies van Victor Mids!

MINDV*KANTIE

V   8 – 40 spelers
V   ± 60 – 70 minuten
        (afhankelijk van aantal spelers)
V   9 liedjes, keuze uit 3 eindliederen
        (lach, traan of allebei)
V   Ingesproken app, bespaar tijd,
        oefen hoe je de tekst zegt
V   Met illusies van Victor Mids!

MINDV*KANTIE

V   8 – 40 spelers
V   ± 60 – 70 minuten (afhankelijk van aantal spelers)
V   9 liedjes, keuze uit 3 eindliederen (lach, traan of allebei)
V   Ingesproken app, bespaar tijd, oefen hoe je de tekst zegt
V   Met illusies van Victor Mids!

App deluxe

Naast de gratis app met al het materiaal is er ook nu weer een luxe versie van de app. Laat iedereen zelfstandig de emotie en intonatie van de tekst oefenen met het ingesproken script. Bespaar veel tijd!

  • Beluister alle rollen
  • Mogelijkheid om je eigen rol aan/uit te zetten
  • Start vanaf elke plek in een scène
  • €1,- per leerling (app deluxe)

Nu verkrijgbaar! Bekijk de gratis demo

Korte inhoud

Als de beroemde illusionist Hermanus Hoedoetiedat tijdens zijn laatste show plotseling ècht verdwijnt, is iedereen met stomheid geslagen. Niemand weet waar hij is gebleven en zelfs de politie zendt een speciaal politiebericht uit om Hermanus te zoeken.

Ondertussen komen er op het Kasteel Brederode allemaal gasten aan, zoals het gekke stel Weiland of de bange Ada met haar Henk. Maar ook Sammy en Tommy zijn van de partij. Tommy is gek van trucjes en die doet hij dan ook ongeveer de hele dag. Alleen…, je raadt het al: ze mislukken altijd! 

Als er plotseling allemaal rare dingen gebeuren, breekt er paniek uit op het kasteel. Want hoe zou jij het vinden als alle ramen en deuren ineens op slot gaan, of als je merkt dat de persoon op het schilderij van houding verandert? En dan hebben we het nog niet eens over de geheime deur in de boekenkast waar je ongemerkt door kunt verdwijnen. Of wat denk je van de controlekamer waar alles en iedereen met geheime camera’s in de gaten wordt gehouden?!

Gelukkig komen de gasten er via verschillende aanwijzingen uiteindelijk achter waarom ze precies op het kasteel aanwezig zijn en komt alles meer dan goed in een verrassende ontknoping.

Mindv*kantie is een fantastische musical vol humor, spanning, illusies en leuke typetjes. Het verhaal, de pakkende liedjes en de interactie met het publiek zullen bij iedereen een onvergetelijke illusie achterlaten!

VEén decor, snel door naar de volgende scène.
VScript op maat,
nooit meer aanpassen, maar het kan wel! (PDF & Word)
VGratis app,
om zelfstandig alles te oefenen op je smartphone.
VDans- en meezingvideo’s, om te oefenen op de leerlingpagina.
VKaraoke / -met zang,
met onze kanjers zacht op de achtergrond (40%).

Opties

VApp deluxe, bespaar meer tijd en oefen met het ingesproken script.
VMaatwerk tekstboekjes, iedereen een mooi, gedrukt boekje.
VExtra CD’s

Leerlingpagina

met alle meezingvideo’s, dansvideo’s, spelletjes, tips & tricks en veel meer…

Victor Mids verbaast iedereen met zijn illusies en is bekend van het populaire TV programma Mindf*ck. Voor Muzikantine heeft hij deze twee illusies opgenomen en toestemming gegeven om de illusies uit zijn boeken te gebruiken in de musical Mindv*kantie.

Ga voor meer illusies en de boeken

Naar de Mindf*ck website

Het maatwerk script

Lees hier een deel van het script. Voor iedereen een script voor het exacte aantal leerlingen in je groep, 32 scripts beschikbaar! Bespaar veel tijd, nooit meer zelf aanpassen! (Maar het kan natuurlijk wel)

Meer over Maatwerk…

De liedjes

Gezongen door: Anne, DuRF (Duènde, Robin, Fleur) en Willemijn

Theo Thijssenschool – Amsterdam

In jaren niet zo’n leuke musical gedaan. Ontzettend goed ontvangen door collega’s en ouders. Liedjes modern en divers. Fijn dat de rollen aangepast kunnen worden naar het aantal leerlingen. Ook heel fijn is dat het decor vrij simpel gehouden kan worden. Alles digitaal, liedjes, uitnodigingen en meer, zelfs voorbeelden van dansjes (beter goed gejat, dan slecht bedacht) op youtube en dan nog als laatst, niet al te veel attributen nodig. Het was een groot feest om deze musical te oefenen. Dank!

Pepijn vd Velden

BBS Antonius – Heusden

Door de app win je enorm veel tijd bij het voorbereiden van de musical. De kinderen kunnen thuis alles oefenen en worden daardoor ook erg enthousiast.

Famke Wismans

OBS De Eendracht – Mijdrecht

Wat een Musical…! Waanzinnig succes en op dit moment rest mij nog een groot schilderij wat ik heb gemaakt van het logo…het opgerolde stuk touw in de vorm van een loep…ik heb het achterin de klas gezet en kijk er dagelijks naar. Onvergetelijk en werken met jullie complete pakketten is zeker voor herhaling vatbaar!

José Uithol-Bakker

Lees meer ervaringen…