PARTY SWITCH

V10 – 40 spelers
V± 60 – 80 minuten (afhankelijk van aantal spelers)
V8 liedjes (keuze uit 3 afscheidsliedjes: lach, traan of allebei)
VIngesproken app voor het Digibord, Chromebooks, tablets en smartphones

PARTY SWITCH

V   10 – 40 spelers
V   ± 60 – 80 minuten
(afhankelijk van aantal spelers)
V 8 liedjes (keuze uit 3 afscheidsliedjes: lach, traan of allebei)
V  Ingesproken app voor het Digibord, Chromebooks, tablets en smartphones

PARTY SWITCH

V   10 – 40 spelers
V   ± 60 – 80 minuten (afhankelijk van aantal spelers)
V   8 liedjes (keuze uit 3 afscheidsliedjes: lach, traan of allebei)
V  Ingesproken app voor het Digibord, Chromebooks, tablets en smartphones

De App

Naast de standaard app met het script, de liedjes en de dansjes is er een luxe versie van de app. Laat iedereen zelfstandig de emotie en intonatie van de tekst oefenen met het ingesproken script. Bespaar veel tijd!

  • Voor smartphone, tablet en Digibord!
  • Beluister het script
  • Mogelijkheid om meerdere rollen aan/uit te zetten! Zo kun je ook met een groepje oefenen.
  • Start vanaf elke plek in een scène
  • Pas het script aan vanuit de (Digibord) app!
  • Ontvang een nieuwe PDF met het aangepaste script

Werkt ook op het Digibord

Dezelfde app met dezelfde functies!
Gezamenlijk het (ingesproken) script, de liedjes en de dans oefenen! Speciaal voor het Digibord, Chromebooks en andere computers in de klas (of thuis). Ook het script kun je aanpassen via het Digibord.

Probeer het nu!

Open Party Switch web app

Korte inhoud

Pro-Ficiat is een bedrijf in feestartikelen en kan werkelijk alles leveren. Van zelfopblazende ballonnen, ‘glow-in-the-dark’ taarten en clowns tot verrassingsboxen en feestbeesten, Pro-Ficiat heeft het!

Hen Burger; ‘de Amerikaanse vertegenwoordiger in alles wat fun is’, heeft voor Pro-Ficiat steeds nieuwe, originele feestartikelen in zijn koffertje. Zo komt hij op een dag met de Party-Switch; een knop waarmee je direct kunt wisselen van feestthema. Maar op het moment dat de Party-Switch getest wordt, lijkt hij niet te werken!

De tweeling Robin en Renée wordt bijna 16 en daar hoort natuurlijk een groot feest bij. De oma van de tweeling, oma Bep (op haar gemotoriseerde step) is de leukste en hipste oma ooit en zorgt als vrijwilliger voor heel wat gezelligheid, chaos en gedoe in het Rusthuis Knus Thuis.
Ook in het rusthuis is er iemand bijna jarig: Meneer Kees. Hij wordt 100! Oma Bep bestelt bij Pro-Ficiat zowel voor de tweeling als voor Meneer Kees feestartikelen en cadeaus.

En daar lijkt het mis te gaan, want de medewerkers van Pro-Ficiat raken in de war en halen de bestellingen van de tweeling en Meneer Kees door elkaar met alle gevolgen van dien: de bestellingen worden verwisseld!

Komt het door de warrige medewerkers en de dubbele bestelling van oma Bep of heeft de Party-Switch toch wél iets te maken met de verwisseling van de feesten?

Eén ding is zeker: deze musical zit vol verrassingen, spanning en humor en eindigt in een knalfeest met jong en oud, voor de hele klas!

VEenvoudig decor.
VScript op maat,
nooit meer aanpassen, maar het kan wel!
VDans-, karaoke- en meezingvideo’s, om te oefenen ook op de leerlingpagina.
VKaraoke plus,
met het koor zacht op de achtergrond.

Opties

VApp of App Deluxe, om zelfstandig of via het Digibord te oefenen.
VMaatwerk tekstboekjes, iedereen een mooi, gedrukt boekje.
VCD’s

Leerlingpagina

Voor alle leerlingen om te oefenen. Met alle meezingvideo’s, dansvideo’s, spelletjes en tips & tricks

Het maatwerk script

Lees hier een deel van het scrip voor 40 spelerst. Voor elke school een script voor het exacte aantal leerlingen in je klas. Bespaar veel tijd, nooit meer zelf aanpassen! Maar het kan natuurlijk wel: pas het script voor iedereen aan via de (Digibord) app. Alle wijzigingen zijn direct voor iedereen beschikbaar en je kunt een gewijzigde PDF aanmaken om te printen.

Klik op de knop en vraag een gratis inzage script en handleiding met het juiste aantal spelers en rollen voor jouw klas aan.

aanvraag gratis inzage script

Heb je nog een vraag? Laat het weten

"*" geeft vereiste velden aan

De liedjes

Gezongen door: Duènde, Fleur, Robin en Willemijn

Voeg de liedjes toe aan je Spotify- of Apple Music playlist

Het was een spetterende musical waar iedereen ontzettend van genoot!

Het was ideaal dat in de musical de juiste hoeveelheid rollen zat. De liedjes waren aansprekend en al heel snel geleerd door de kinderen door de pakkende melodie en goede tekst. Het gebruik van de app was ideaal en hierdoor konden kinderen thuis goed oefenen en kon je als leerkracht zijnde de tekst van een bepaalde rol helemaal aanpassen. Deze aanpassingen hadden de kinderen dan gelijk digitaal!

12-8-2023 Joanne , Zoetermeer
Een daverend succes

Wow wat een mooie musical hebben de leerlingen opgevoerd. Mooi dat de musical iedereen zo in zijn, haar of hen talent zette. Ook leuk dat het publiek een rol in de musical speelt en mag ‘meedoen’. Al met al een geweldige musical.

11-8-2023 Bjorrn , De vecht
Elk jaar opnieuw speelt Muzikantine in op eigentijdse humor en gebeurtenissen

Voor het derde jaar op rij maken wij gebruik van de Muzikantine. Dit heeft enkele beweegredenen: direct en individueel contact met de maker van de scripts, veel mogelijkheden qua leerlingaantallen, eigentijdse grappen en nieuwsfeiten verwerkt in de show en een mooie balans tussen muziek en gespeelde scenes.

7-8-2023 Menno van Harten , Doetinchem

Lees meer ervaringen…

Bestel