afbeelding van Wie heeft de rol app

Download de gratis app

Voor de leerlingen, om deze musical te oefenen op een smartphone.

Afbeelding van Wie heeft de rol

De meezingvideo’s

De dansvideo’s

Leerlingpagina

met alle meezingvideo’s, dansvideo’s, spelletjes, tips & tricks en veel meer…

De testschool

Don Boscoschool oefent Wie heeft de rol

WIE HEEFT
DE ROL

Het spel begint! Help het mysterie op te lossen…

In talentenbureau ‘Klaar voor de show’ vergeet Sandy Showbizz geld in de kluis te doen. Daarom verstopt zij het geld in een toiletrol. De volgende dag is de rol met geld verdwenen.

Vijf personen worden verdacht. Een hippe rockster, een onhandige goochelaar, een slechthorende kunstenares, een verwarde uitvinder en een getalenteerd meisje. Agent 112 wordt ingezet om het mysterie op te lossen. Hij en het publiek krijgen van de spelleider (Mr. X) drie aanwijzingen. Met de oplossing van iedere aanwijzing verdwijnt er steeds één verdachte uit het spel.

Ook bekende Nederlanders als Ronald ten Brink, Belinda de Rol en Pien Pouwersma en vele andere leuke typetjes komen in de musical voorbij. De musical heeft zelfs een interactief spelmoment waarbij het publiek met de mobiele telefoon of antwoordkaart zes vragen beantwoordt met ja of nee. Wie het snelst de juiste antwoorden geeft is de winnaar. Het is ook mogelijk om de musical zonder dit interactieve moment te spelen.

In een spannende finale wordt daarna onthuld wie van de laatste twee verdachten ‘de rol’ heeft.

Spanning, sensatie en veel humor!

Voor het overzicht van alle rollen, bekijk het inzage script voor 40 spelers hieronder.

Het maatwerk script

Lees hier een deel van het script. Voor iedereen een script voor het exacte aantal leerlingen in je groep. 31 scripts beschikbaar. Bespaar veel tijd, nooit meer zelf aanpassen!

afbeelding van maatwerk logo

Meer over Maatwerk…

V10 – 40 spelers
Vduur: 65 minuten
Vslechts 1 decor
Vmaatwerk script
VWord bestand script
Vmuziekbundel
V9 liedjes, keuze uit 3 eindliederen
            (lach, traan of lach én traan)
Vdirect downloaden
Vbetalen op factuur

Opties

Vmaatwerk tekstboekjes
Vextra CD’s

Wie heeft de rol logo

De liedjes

Gezongen door: Anique, Anne, Willemijn en Sil

KBS St. Nicolaas – Nieuwveen

Volgens ons trouwe publiek was dit de leukste musical van de afgelopen jaaaaaaren. Goed verhaal, leuke liedjes die makkelijk in het gehoor liggen en toch geen gesneden koek zijn. Woordgrapjes zorgen voor de nodige lach tussendoor. (Die mogen er best iets meer in, vonden de achtstegroepers.)
De leerlingen waren erg enthousiast. De teksten zaten er snel in. Er werd druk geoefend op de liedjes met behulp van de meezingvideo’s en de juf was erg blij met de suggesties voor bewegingen. 😉
Een grote kracht van Muzikantine is dat er niet een of twee hoofdrollen zijn maar dat er veel meer grote rollen zijn. En kleinere voor wie dat beter bij zichzelf vindt passen. En is de rol wat te klein naar je zin, dan zijn er volop mogelijkheden om (mee) te schitteren bij een dans- of zanggroepjes. Zo is iedereen tevreden.

Tanja van den Berg / Feessie - de musical

Deel je ervaring >

Wat anderen vinden