App voor het Digibord

“Hoe fantastisch zou het zijn als je de musical helemaal kunt oefenen met het Digibord?’

Met die gedachte zijn we aan de slag gegaan en hebben we onze app volledig geschikt gemaakt voor het Digibord, Chromebooks en andere laptops en computers: alles centraal vanuit één plek!
Deze webversie is identiek aan de app voor smartphones en tablets en je krijgt toegang met dezelfde codes die je van ons ontvangt.

Oefenen met de hele klas was nog nooit zo leuk!

Samen de meezing- of karaokeversies van de liedjes oefenen, of de tafels en stoelen aan de kant voor de dansjes. Als je jouw tekst nog niet zo goed kent, kun je gewoon met iedereen meedoen en alvast een gevoel voor de uitspraak en timing krijgen. Iedereen heeft direct een idee hoe een scène zich ontwikkelt.

Je kunt net als in de smartphone app één of meerdere rollen selecteren om te oefenen. Zet de ingesproken tekst uit of verberg zelfs de geschreven tekst, zodat de gekozen rol uit het hoofd moet worden opgezegd.

Baanbrekende versie

Met onze nieuwste versie (sinds Dresscode) kun je ook de namen van leerlingen invoeren bij de rollen en alle rolnamen wijzigen als de door ons gekozen naam niet past bij de leerling. Je kunt zelfs alle teksten aanpassen voor tal van doeleinden. Zodra je de wijzigingen opslaat kan iedere leerling zijn eigen smartphone app bijwerken en zijn alle wijzigingen voor jouw klas direct beschikbaar. Je hebt dan zelfs nog de keuze om je een nieuw (aangepast) PDF script te laten toesturen om boekjes te printen of door ons te laten drukken. Als leerkracht heb je toegang tot al deze functies via het Digibord, je telefoon, tablet of computer.

Probeer onze Digibord apps nu

Klik hieronder op de app van jouw keuze. Als je een code hebt ontvangen, kun je deze invoeren. Een demoversie met twee scènes is voor iedereen beschikbaar om te proberen. De app werkt het beste met Google Chrome.

Heel veel plezier!

Party Switch webapp

Dresscode webapp

Soap in de soep webapp

Mindvakantie webapp

The Choice webapp

Check Dit Dan! webapp

Wie Heeft De Rol webapp