Vragen over onze afscheidsmusicals

Er is een verschil tussen het aantal spelers dat nodig is om een musical uit te voeren en het aantal rollen in een musical. Zo kan een musical bijvoorbeeld met minimaal 16 spelers uitgevoerd worden, maar toch 23 rollen bevatten omdat dit in het belang is van de verhaallijn. Er worden dan een aantal dubbelrollen gespeeld. Wij geven altijd het aantal spelers (leerlingen) aan.

Nee, het is niet toegestaan om een musical (uit) te lenen. Het is zelfs strafbaar. Elke locatie van een school of instelling dient een eigen musicalpakket aan te schaffen. Locaties met meerdere groepen dienen een eigen maatwerkscript te bestellen per groep (voor een gereduceerd bedrag)

In de maatwerk musical  ben je vrij om liedjes en teksten te schrappen of te wijzigen. Besef wel dat deze musical al helemaal op maat is geschreven voor jou, het zelf schrappen van teksten kan problemen opleveren met de verhaallijn. Je bent uiteraard ook vrij om zelf liedjes, teksten of acts aan de musical toe te voegen.

Je ontvangt soms een Word bestand van het script om makkelijk aanpassingen te kunnen maken.

Vanaf 2023 (Dresscode) kun je het script aanpassen middels de app!

Ja, je mag al het materiaal voor eigen gebruik kopiëren. Je mag CD’s kopiëren of zelf CD’s samenstellen in een voor jou handige volgorde. Aangezien wij alles digitaal en op maat aanleveren is het eenvoudig om zelf boekjes te maken en de MP3’s af te spelen met elke computer, tablet, digibord of telefoon. Het kopiëren van materiaal voor derden of commerciële doeleinden is niet toegestaan en strafbaar.

Ja, dat mag tegen een betaling van 50% van de kosten voor het musicalpakket en het script. Je kunt bij bestelling aangeven dat het om een heropvoering gaat, er wordt dan direct 50% van de kosten gehaald. Je ontvangt ook een nieuw maatwerk script voor het nieuwe aantal spelers in de klas. Deze mogelijkheid geldt alleen voor een heropvoering op dezelfde locatie

Vragen over bestelling, levering & betaling

Het is handig om meteen een account aan te maken want op die manier hoef je niet steeds je gegevens opnieuw in te voeren. Bovendien kun je via de account pagina je bestellingen volgen en toegestuurde download links terugvinden. Daarna kun je de bestelling plaatsen en word je via e-mail op de hoogte gehouden van de voortgang. Een account bestaat uit een login-naam (e-mailadres) en een wachtwoord en kan ook achteraf worden aangemaakt. Eerdere bestellingen zijn dan echter niet meer zichtbaar.

Scholen betalen achteraf middels een toegestuurde factuur, anderen betalen vooruit door het bedrag over te maken op onze bankrekening waarna de producten worden verzonden. Al onze producten zijn inclusief BTW

Al het demo materiaal (script en liedjes) is online te beluisteren en lezen op de betreffende musicalpagina. Mocht je ondanks dat toch een demoscript per e-mail willen ontvangen dan kan dat door contact met ons op te nemen.

Iedereen dient in het bezit te zijn van een musicalpakket alvorens achteraf materiaal bij te bestellen. Het bestelproces staat toe om GEEN musicalpakket te kiezen en wel al het andere materiaal. Uiteraard controleren wij of het pakket eerder is aangeschaft.

Nabestellingen van de app doe je gemakkelijk hier

Kies voor het musicalpakket, indien je deze nog niet eerder hebt besteld is deze verplicht! Een keuzemenu ontvouwt zich waarmee aangegeven kan worden voor hoeveel leerlingen je een script wenst te ontvangen. Wanneer je voor meerdere groepen een script wenst dan kun je dat daarna aangeven (voor een gereduceerd bedrag) en opgeven voor hoeveel leerlingen je deze extra scripts wilt ontvangen.

Dat kan gebeuren. Neem even contact met ons op, we checken je bestelgegevens en je ontvangt kosteloos alsnog de juiste versie.

Als tijdens het schooljaar het aantal kinderen in je groep wijzigt, neem dan even contact met ons op. We checken je bestelgegevens en je ontvangt kosteloos een nieuwe versie. Bij aanvang van een nieuw schooljaar kun je nieuwe maatwerk versies bestellen voor een klein bedrag.

(Let op! Dit kan alleen worden gedaan bij de musicals die al eerder door de school zijn aangeschaft voor het volledige musicalbedrag. Aanvraag van nieuwe musicalversies worden gecontroleerd op eerdere bestellingen)

button

Muzikantine wil helder en overzichtelijk zijn. Mocht je toch iets onduidelijk vinden neem dan contact met ons op.