Afscheidsmusicals

Afscheidsmusicals van Muzikantine besparen je veel tijd en werk. Onze musicals zijn erg populair bij leerlingen, leerkrachten en ouders van groep 8. Stars, Hippie Hotel, Verboden Toegang, Teatro, Grenzeloos, Wie Kent Miljonairs, Bon Bonni Beach, Feessie – de musical, Wie heeft de rol, Check Dit Dan!, The Choice, Mindv*kantie, Soap In De Soep, Dresscode en Party Switch.

afbeelding van de poster van afscheidsmusical The Choice
afbeelding van poster van afscheidsmusical Check dit dan!
Afbeelding van afscheidsmusical Wie heeft de rol
afbeelding van afscheidsmusical Feessie - de musical
Afbeelding van afscheidsmusical Bon Bonni Beach
Afbeelding van poster van afscheidsmusical Wie Kent Miljonairs
Afbeelding van afscheidsmusical Grenzeloos
Afbeelding van afscheidsmusical Teatro
Afbeelding van afscheidsmusical Verboden Toegang
Afbeelding van afscheidsmusical Hippie Hotel
Afbeelding van afscheidsmusical Stars

Musicals met hippe, afwisselende liedjes

De liedjes in onze groep 8 musicals sluiten qua stijl aan op datgene wat kinderen zelf leuk, hip en stoer vinden. Daarom gebruiken wij variërende muziekstijlen. De teksten van onze liedjes zijn grappig, dubbelzinnig en hebben vaak ook een (verborgen) boodschap in zich.

Verhalen met scherpe teksten en humor

Dit geld ook voor de teksten in onze musicals. De dialogen zijn uit het leven gegrepen, scherp, goedlopend qua stijl en opbouw en bevatten veel humor. Uiteraard zitten er in iedere musical karakteristieke personages die herkenbaar zijn voor kinderen en daarom leuk om te spelen. Er zijn grappige personages en karakters, maar er zijn in ieder verhaal ook een paar ‘bad guys & girls’ die aan het einde van iedere musical bedrogen uitkomen.

Musicals met maatwerk tekstboeken voor het exacte aantal leerlingen in jouw groep 8

Schrappen en aanpassen van tekst in musicals is voorgoed verleden tijd. Muzikantine heeft een uniek systeem bedacht waardoor wij het tekstboek op maat leveren voor het exacte aantal leerlingen. Zo kun je een bepaalde musical voor 10 of 11 of 12 leerlingen etc. aanschaffen. Het maximaal aantal spelers waarvoor een musical is te bestellen, is 40.

Unieke ingesproken app om je tekst mee te oefenen

Het uniek systeem van maatwerk tekstboeken hebben we doorgevoerd in een ingesproken app. Je kunt hierin je eigen rol aan of uit zetten waardoor je de tekst kunt oefenen met ingesproken tegenspel van de andere personages. Ook de app is als maatwerk gemaakt. Dat wil zeggen: bestel je bijvoorbeeld afscheidsmusicals voor 15 spelers, dan krijg je bij aanschaf van de app-deluxe ook een ingesproken app voor 15 spelers.