afscheidsmusical Grenzeloos

€169,-

 

Grenzeloos trailer

Don Bosco's The making of

GRENZELOOS

‘Bedankt voor de lol, bedankt voor de grenzen!’

Neem nou Bernard. Ooit ontmoette hij de liefde van zijn leven. Nu is er niet meer van hem over dan een oude mopperkont. Of Carmen, die worstelt met haar verleden. Kan zij het tij nog keren? En wat te denken van Nel? Ze wil dolgraag met haar dochter op reis, maar ze durft niet.. De jonge tekenaar Joris is een groot talent, maar van zijn vader mag hij niet naar de tekenacademie.

Vier levens, waarin dezelfde vraag centraal staat. Wat nu? Wat ga je doen? Wanneer is de grens bereikt?

De afscheidsmusical Grenzeloos gaat over de beperkingen die we onszelf opleggen en over de oneindige mogelijkheden van het leven. Vier levensverhalen met veel humor, die samenkomen in een ontroerende finale.

Een belangrijke rol is weggelegd voor de slagboom. Wie tillen hem straks op? Wie gaan er onderdoor, een nieuwe toekomst tegemoet?

Het maatwerk script

Bespaar veel tijd, nooit meer zelf aanpassen!

V17-40 spelers
Vduur: 70 minuten
V9 liedjes
Vdirect downloaden
Vbetalen op factuur

Opties

Vtekstboek
Vcd
Vmuziekbundel
Vscript op maat!

BESTELLEN

De liedjes

Gezongen door: Anique, Anne, Kim, Naomi, Tristan & Vanisa

Wat anderen vinden

     
De otterkolken – Heemskerk

for Grenzeloos

De kinderen vonden het een heel leuke musical. Duidelijke aanwijzingen.
Leuke rollen, mooie liedjes met mooie teksten.

     
Basisschool Tangram – Eijsden

for Grenzeloos

Wij hebben dit jaar de musical Grenzeloos gekozen, nadat vorig schooljaar Teatro prima bevallen was.
We zijn vrij lang met de liedjes aan de slag geweest en zijn trots op het resultaat. Het zijn mooie afwisselende liedjes.

Het verhaal beschrijft meerdere verhalen, die op het eind samenkomen.
De rode draad is dat mensen graag grenzen stellen en/of juist de grenzen opzoeken. Van een douanier tot een zoon, die zijn eigen keuzes wilt maken, van Spanje tot Nederland.

Doordat er meerdere verhaallijnen door elkaar komen is het soms lastig voor het publiek om het verhaal te volgen. Hier moet je bij de uitvoering alert op zijn. Zoals ik al zei zijn de arrangementen van de muziek uitdagend. Soms wel 3 melodielijnen door elkaar. Fantastisch als het lukt, maar ook altijd een basislijn die te volgen is als het te complex voor de groep blijkt.

Wij hebben veel plezier aan deze musical beleeft. Juist omdat het de ruimte geeft dingen toe te voegen, te schrappen of aan te dikken. Door de verschillende verhaallijnen heb je al een basisstructuur om te oefenen. Je kunt kinderen verantwoordelijk maken voor hun stukje.
Wij hebben het decor sober gelaten en veel gebruik gemaakt van eigengemaakte achtergrondfilmpjes. Dat maakt dat je snelle decorwisselingen kunt bewerkstelligen.

We zijn natuurlijk trots op het resultaat en zijn benieuwd naar de nieuwe musical.

     
Montessorischool ‘t Ronde – Leusden

for Grenzeloos

De musical Grenzeloos is een hele leuke musical. Het zit vol humor, heeft prachtige liedjes waardoor geen enkele ouder het bij ons droog heeft gehouden (incl. ikzelf). De kinderen hebben heel veel plezier gehad met het oefenen en vonden dit de “tofste” musical ever!
Muzikantine…..petje af voor deze productie!

     
O.G. Heldringschool – Den Haag

for Grenzeloos

De musical Grenzeloos is een geweldig leuke musical. De kinderen hebben de afgelopen maanden met veel plezier geoefend. Ze waren ook heel enthousiast over de liedjes. Na afloop van de musical kregen we alleen maar lovende reacties. Volgens de collega’s was dit de leukste musical die we ooit hebben gedaan.

     
OBS De Bongerd – Leusden

for Grenzeloos

De kinderen hebben onwijs genoten bij het inoefenen en opvoeren van deze musical. Er zat veel humor in die ze begrepen. Daardoor kwamen verschillende grappen en rolinvullingen van tyetjes over bij het publiek. Ik heb van de mensen die de voorstellingen gezien hebben (6 stuks), alleen maar positieve reacties gehoord.