muzikantine hippie hotel

€169,-

De choreografieën

Met dank aan Henk Groen en de Don Boscoschool Haarlem

HIPPIE HOTEL

‘Zit je in een dippie? Keep it cool, be hippie!’

Stel je eens voor; je bent eigenaar van een hotel, maar de zaak loopt niet goed. De gasten klagen over het eten, het beddengoed, de douches….. en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Gelukkig is het personeel wel erg…. eh…. ontevreden.

Het overkomt Frans en Chantal Westerman van hotel Rembrandt. Om het hotel te redden, hebben zij een culinaire avond georganiseerd voor rijke gasten zoals bankdirecteuren en restauranthouders. Een fantastisch idee, toch?!

Nou, niet als de hippieband ‘Beautiful Soul’ komt overnachten. Dan gaat alles pas écht goed mis.  Er worden diamanten gestolen, koffers verwisseld en wie krijgt de schuld? Precies: de hippieband.

De vraag is echter waarom iedereen zo vrolijk wordt van de soep en wat doet die vreemde verslaggever in het hotel? Probeert iemand soms de boel te saboteren?

Stap binnen in ons Hippie Hotel en ontdek een wereld vol domme piccolo’s, boze hotelgasten, artistieke tantes, doortrapte zakenmensen en een vet-coole hippieband. Een verhaal vol humor, spanning en muziek!

Het script

V16-40 spelers
Vduur: 65 minuten
V9 liedjes
Vdirect downloaden
Vbetalen op factuur

Opties

Vtekstboek
Vcd
Vmuziekbundel
Vscript op maat!

Afscheidsmusical maatwerk

BESTELLEN

De liedjes


Gezongen door: Bryan, Cyrilla, Narissa, Ozan, Renske en Shivani

Wat anderen vinden

     
Ikc Stella Nova – Zoetermeer

for Hippie Hotel

Veel humor, leuk plot, veel afwisselende aanstekende liedjes. Echt een leuke musical voor de kinderen om aan te werken en het publiek was ook zeer enthousiast.

     
Kwekkeveld – Schijndel

for Hippie Hotel

Liedjes waren top. Verhaal niet altijd even duidelijk. En er mogen meer grapjes in. Weinig te lachen. Al met al een zeer leuke musical.

     
RK Jenaplanschool De Zonnewijzer – Heerhugowaard

for Hippie Hotel

Hippie Hotel zat net als Stars weer vol met leuke, afwisselende muziek. Het heeft een eindlied dat goed blijft hangen en zo is mee te zingen door iedereen in de zaal. Alle kinderen komen goed tot hun recht doordat er niet 1 of 2 grote hoofdrollen zijn maar meerdere. De kinderen kunnen vooraf duidelijk zien wat grotere, middelgrote of kleine rollen zijn. Ze kunnen hierdoor zelf ook goed meedenken wat bij hen zal passen.

     
KBS De Lettertuin – Almere

for Hippie Hotel

Hippie Hotel! Wat een top musical. Enthousiaste kinderen, enthousiaste ouders, enthousiaste leerkracht, enthousiaste collega’s. Hippie Hotel heeft een leuk verhaal en superleuke liedjes. Ik heb met mijn klas (30 leerlingen) heel veel plezier gehad aan het oefenen en uitvoeren van deze musical. Echt een aanrader!

     
Camminghaschool – Bunnik

for Hippie Hotel

Musical aan te raden, grappige scenes, leuke liedjes, kinderen kunnen veel dingen zelf bijdragen