Afscheidsmusical Stars

€169,-

De choreografieën

Met dank aan Henk Groen en de Don Boscoschool Haarlem

STARS

‘Gisteren waren we onbekend, vandaag zijn we beroemd en morgen zijn we vallende sterren…’

Zou jij beroemd willen zijn?  Dat je op alle tv zenders te zien bent en duizenden fans je aanbidden? Velen dromen ervan, maar weinigen bereiken het succes. En wat doe je als je ineens wél succes krijgt?

In de afscheidsmusical Stars staat de popband van Steve, Ed, Joy, Mel en Liz aan het begin van hun succes. Maar beroemd worden lijkt gemakkelijker dan het is.  De repetitieruimte is oud en heeft lekkage. De grappige (elkaar napratende) loodgieters Sjonnie en Sjaak lijken het probleem van de lekkage alleen maar groter te maken. En dan komen ook nog de buurtbewoners klagen over geluidsoverlast van de muziek.

Als producer Chris the Blizz opduikt lijkt de weg naar de top van de hitlijsten een feit. De band moet van Chris alleen nog wat geld investeren. Dit gebeurt, maar dan dreigt de droom ten onder te gaan…

Stars zet het succes van beroemd zijn af tegen de duistere wereld van jaloezie, misleiding en bedrog. Een afscheidsmusical waarin spanning en humor net zo belangrijk zijn als vriendschap, vertrouwen en liefde!

Het script

V14-40 spelers
Vduur: 60 minuten
V9 liedjes
Vdirect downloaden
Vbetalen op factuur

Opties

Vtekstboek
Vcd
Vmuziekbundel
Vscript op maat!

Afscheidsmusical maatwerk

BESTELLEN

De liedjes

Gezongen door: Bryan, Cyrilla, Narissa, Ozan, Renske en Shivani

Wat anderen vinden

     
Chr. basisschool de Elout

for Stars

Een leuke musical met een leuke verhaallijn.
Wel hier en daar gedateerd, dus een update in de tekst kan op sommige plekken geen kwaad (strippenkaart bijv.).
Leuke karakters en grappige taalgrapjes.

     
De Fontein, Buitenpost

Wat een ontzettend leuke musical. De leerlingen hebben genoten en de rolverdeling was perfect. Fijn dat de musical aangepast kon worden op 14 leerlingen.
Het script was duidelijk en de liedjes waren gemakkelijk in te studeren. De musical was dynamisch en echt leuk voor groep 8. Ze waren echte musical-stars!

     
DURV! school Amstelstraat – Alkmaar

for Stars

De uitvoering was drie keer een succes. Voor de onderbouw een wonder dat ze 70 minuten lang geboeid bleven kijken. Dus het sprak ze aan. Bij de bovenbouw was het ook prima, sommige zaten mee te doen. Ze hadden het oefenen blijkbaar goed gevolgd.
De voorstelling voor de ouders verliep heel goed. Niet alleen applaus na de songs, maar ook tussendoor na een goede scène of komische act. Vooral de bouwvakkers en de pizzakoerier hadden veel succes.
Ik heb ondersteuning van een danscoach gehad, maar ook de you-tube filmpjes gaven inspiratie. Het oefenen is ook probleemloos verlopen.
Leuke, goede, afwisselende liedjes. Duidelijke tekst voor oud en jong.
Na Hippie Hotel, Verboden Toegang en Stars ben ik benieuwd naar de nieuwe musical.

     
Cdbs Ichthus – Baflo

for Stars

De musical Stars was een groot succes. De kinderen genoten van de reacties van het publiek en speelden daardoor met meer verve hun rol.
De liedjes werden enthousiast gezongen en na afloop van elk liedje kwam er spontaan applaus.
Prachtig waren de scenes met de beide vakmannen, het publiek genoot.
Ook het gevoelige liedje “hart van steen ” was prachtig.