Afscheidsmusical Teatro

€149,-

De trailer

Don Bosco's The making of

TEATRO

‘The show must go on!’

Een musical vol herinneringen. Een oude toneelmeester brengt ons in gedachten terug naar het theater van Angelo Cabaretti, waar men bezig is met de repetities van de nieuwe theatervoorstelling. Producent Ricardo van der Vlugt wil de voorstelling financieren, maar er gebeuren allerlei mysterieuze dingen. Waarzegster Milly zegt dat zij met geesten kan praten. Angelo ‘s dochter Bella is ondertussen verliefd op haar verwaande tegenspeler Armand, die alleen zichzelf geweldig vindt en toneelmeester Joost is juist verliefd op Bella. Als Armand dit in de gaten heeft, barst de strijd om de liefde pas echt los en ziet regisseur Nico de repetities veranderen in een puinhoop.

Komt dit nog wel goed? Is Milly helderziend of een oplichtster? Blijft de liefde van Joost voor Bella onbeantwoord, omdat zij voor de gladde Armand kiest? Drie bijzondere theatergasten zoeken contact met Milly en helpen haar bij het oplossen van het theatermysterie.

Teatro is een musical vol spanning, humor, onbereikbare liefde en geesten. Maar wat er ook gebeurt: The show must go on!

Het script

V17-40 spelers
Vduur: 75 minuten
V9 liedjes
Vdirect downloaden
Vbetalen op factuur

Opties

Vtekstboek
Vcd
Vmuziekbundel

BESTELLEN

De liedjes

Gezongen door: Anique, Anne, Cyrilla, Mihriban, Serkan, Youssef en Wiam

Wat anderen vinden