Op zoek naar een gratis musical voor groep 8? Enige tijd geleden is er namelijk een prachtige gratis musical voor groep 8 verschenen in het kader van een goed doel.

gratis musical posterGratis musical? Laten we even eerlijk zijn. Musicals in het kader van een goed doel zijn natuurlijk een prima initiatief, gratis musicals zijn dat absoluut niet! Ze ondermijnen een markt van getalenteerde mensen die vrijwel dagelijks, naast een reguliere baan of gezin, gepassioneerd aan hun musicals werken. Als brood gratis was, stond de bakker dan nog om vier uur ‘s nachts op om het te bakken? Als ieder liedje illegaal gedownload werd, zou nieuw muziektalent dan nog songs willen delen met het publiek? Waarschijnlijk begrijpt u de boodschap wel. Jammer alleen dat sommige personen uit de showbizzwereld deze boodschap niet hadden begrepen.

Met het kopen van een product spreekt u juist uw waardering uit voor dat product en voor de makers ervan. Het bied de makers mogelijkheden om (met meer geld) meer tijd te creëren om juist aan die producten te blijven werken en zo kwalitatief hoogwaardig (les)materiaal te blijven maken. Bovendien heeft nieuw talent zo de kans om te laten zien wat het kan en de bakker heeft dankzij het heerlijke brood dat hij gebakken heeft ’s avonds zelf ook brood op tafel staan.

gratis musical posterOh, en om nog even terug te komen op dat goede doel. Als er in het kader van een promotieactie voor een goed doel, gezocht wordt naar ideeën dan schuiven wij als Muzikantine (professionele aanbieder van afscheidsmusicals) graag aan om hierover mee te praten. Wij beloven met ideeën te komen die niet alleen leuk zijn voor de promotieactie van het goede doel, maar die ook de musicalmarkt van ons en onze collega-makers onbeschadigd laat!