Kindermusical

Op zoek naar een leuke kindermusical? Zoek je een musical met een goed lopend verhaal? Een musical met humor en leuke eigentijdse liedjes? Muzikantine heeft het. Wij maken musicals voor kinderen welke perfect aansluiten bij hun eigen belevingswereld.

1: Kindermusicals met hippe liedjes

Onze liedjes sluiten qua stijl aan bij wat kinderen leuk en stoer vinden. Daarom gebruiken wij muziekstijlen die variëren van R&B tot disco en van soul tot rap en hip-hop. Kortom muziek welke populair is onder kinderen die veel naar muziek luisteren. De teksten van onze liedjes zijn grappig, dubbelzinnig en hebben vaak ook een (verborgen) boodschap in zich.

2: Scherpe musicalteksten met veel humor

Dit geld ook voor de teksten in onze musicals voor kinderen. De dialogen zijn uit het leven gegrepen, scherp, goedlopend qua stijl en opbouw en bevatten veel humor. Uiteraard zitten er in iedere musical karakteristieke personages die herkenbaar zijn voor kinderen en daarom leuk om te spelen. Er zijn grappige personages en karakters, maar er zijn in ieder verhaal ook een paar ‘bad guys & girls’ die aan het einde van iedere musical, na een onverwachte wending in het verhaal, zelf bedrogen uitkomen.

 3: Overzichtelijke musicalboekjes op maat

De tekstboekjes zijn door ons zo in elkaar gezet. Je kunt kiezen uit;

Een musicalversie basis waarbij je op een eenvoudige manier in de 33 rollen wijzigingen kunt aanbrengen zodat de kindermusical met minder kinderen gespeeld kan worden.

Maar natuurlijk begrijpen wij het dat je het als docent in het basisonderwijs al druk genoeg hebt. Daarom hebben wij ook de keuze uit een musicalversie op maat waarbij je een script op maat kiest (aantal spelers variërend tussen het minimum aantal spelers van betreffende musical en 33) of een musicalversie+  waarbij je een script op maat gemaakt krijgt (variërend tussen 33 spelers en 40).

Kindermusical Verboden Toegang

Kortom; In onze kindermusical met hippe en eigentijdse liedjes zitten leuke en karakteristieke ‘goodguys en badguys’ personages. Goed opgebouwde verhalen met scherpe en humoristische theaterteksten. En tot slot een pakket bestaande uit het best bij jouw school passende musicalscript en cd. Voor de leukste kindermusicals moet je dus bij Muzikantine zijn.