op school

Muzikantine bij jou op school!

Maak van de afscheidsmusical een nog groter succes! Als makers komen we graag op de vrijdag langs bij jou op school om handige acteer-, zang – en dans tips te geven.

Lars zal de klas een aantal theater oefeningen demonstreren waarin de verschillende onderdelen van het acteren aan bod komen. Hoe sta je op het podium? Hoe kijk je? Hoe praat je? Hoe ga je om met plankenkoorts? De klas krijgt een aantal tips welke gericht zijn op de personages uit de musical. Welke kleding draagt mijn personage? Waarom is hij/zij vrolijk, druk, chagrijnig of verdrietig? Zijn er opvallende kenmerken aan mijn personage? Etc.

Adinda neemt met de klas alle (of de gewenste) liedjes uit de musical onder de loep. Na een korte inleiding over houding, adem en stemgebruik (techniek) worden de liedjes naar wens doorgenomen om ze nog mooier, voller en expressiever te laten klinken. Hoe kun je gemakkelijker hoog zingen zonder daarbij je stem te forceren? Zijn er stukjes die meerstemmig kunnen worden gezongen? Hoe kun je je stem krachtiger laten klinken? Hoe gaat het met de solo stukjes? Wat doe je als je last van zenuwen hebt? Etc.

Daarnaast is er ook aandacht voor de choreografieën bij de liedjes. De al (door de kinderen en/of leerkracht) gemaakte dansjes kunnen worden geperfectioneerd en als er nog geen dans is, dan kan deze (reeds eerder door Adinda gemaakt ) ter plekke aangeleerd worden.

Muzikantine komt bij jou op school is een workshop van 120 minuten die jullie voorstelling tot een nog groter succes gaat maken. Bovendien kun je vragen stellen en krijg je ook achtergrond informatie over de musical.

Workshop: Muzikantine komt bij jou op school!

  • Theateroefeningen waarin verschillende acteervaardigheden aan bod komen
  • Handige tips welke gericht zijn op de personages uit de musical
  • Zangoefeningen waarin houding, adem en stemgebruik (techniek) centraal staan
  • Behandeling van de liedjes (ook meerstemmigheid & solo stukjes)
  • Aandacht voor de choreografieën bij de liedjes
  • Workshop van 120 minuten op de vrijdag ochtend of middag
  • All-in, geen extra kosten

€399,-

Muzikantine komt bij jou op school is tot uiterlijk drie weken voor de datum van de uitvoering te boeken via het aanvraagformulier links hiernaast of bel Lars: 06-27 89 49 97.

Graag tot ziens bij jou op school!

Lars, Adinda en Michel.