Het Kompas – Dronten

We hebben met ontzettend veel plezier aan deze musical gewerkt. Een leuk verhaal, leuke liedjes en goed uitvoerbaar. Een echte aanrader!!!

Esther Speksnijder Wie Kent Miljonairs 10 oktober 2016

default gravatar

kbs de Pionier – Maarssen

Wie Kent Miljonairs is een hele leuke musical waarin verschillend type kinderen allemaal een passende rol kunnen krijgen. De citrussong is de hit van de musical en erg leuk uitvoerbaar met houten kratjes op een verhoging (bv tafel). Het verhaal spreekt zowel kinderen van groep 4 t/m 7 aan, als de ouders van de kinderen Lees verder…

Kirsten Koppen Wie Kent Miljonairs 10 oktober 2016

BS De Kring – Alkmaar

De musical “Wie Kent Miljonairs” is volgens een collega “de mooiste musical in 43 jaar”. Elk kind in elke rol heeft kunnen stralen en schitteren en tranen van ontroering bij de ouders. Schitterende muzikale begeleiding van stevige rocknummers en gevoelige liefdesliedjes.

Henk Darphorn WIe Kent Miljonairs 10 oktober 2016

Burgst – Breda

De musical ‘Wie kent miljonairs’zorgde ook dit schooljaar weer voor een traan en een lach. Schitterende eindmusical voor groep 8. Bij ons staat Muzikantine op nummer 1!

Ed den Heijer WIe Kent Miljonairs 10 oktober 2016

bs d’n Hazennest – Tilburg

“Wie kent miljonairs” is een geweldige musical! Alles zit erin: humor, leuke teksten en “supergave”, vlotte liedjes. Alle afscheidsmusicals van muzikantine zijn gewelding, maar Wie kent miljonairs springt er echt bovenuit!! We zijn weer erg benieuwd naar de afscheidsmusical voor volgend jaar!!

Mieke van der Heijden Wie Kent Miljonairs 10 oktober 2016

De Heydonck – Best

Het is een geweldige musical waar kinderen met veel plezier oefenden. De ouders waren vooral onder de indruk van de boodschap van deze musical.

Erna Metgod Wie Kent Miljonairs 4 oktober 2016

RK Jenaplanschool De Zonnewijzer – Heerhugowaard

Hippie Hotel zat net als Stars weer vol met leuke, afwisselende muziek. Het heeft een eindlied dat goed blijft hangen en zo is mee te zingen door iedereen in de zaal. Alle kinderen komen goed tot hun recht doordat er niet 1 of 2 grote hoofdrollen zijn maar meerdere. De kinderen kunnen vooraf duidelijk zien Lees verder…

Paula Masteling Hippie Hotel 4 oktober 2016

KBS De Lettertuin – Almere

Hippie Hotel! Wat een top musical. Enthousiaste kinderen, enthousiaste ouders, enthousiaste leerkracht, enthousiaste collega’s. Hippie Hotel heeft een leuk verhaal en superleuke liedjes. Ik heb met mijn klas (30 leerlingen) heel veel plezier gehad aan het oefenen en uitvoeren van deze musical. Echt een aanrader!

Petra van den Born Hippie Hotel 4 oktober 2016

Camminghaschool – Bunnik

Musical aan te raden, grappige scenes, leuke liedjes, kinderen kunnen veel dingen zelf bijdragen

Francoise Voskuil Hippie Hotel 4 oktober 2016