PCBS De Zonnewijzer – Houten

Het was een fantastische musical! De grapjes, de rollen, de verhaallijn… het sloot allemaal aan bij de belevingswereld van de kinderen (en ouders). We hebben genoten!

Tessa van Hoornaar Mindv*kantie 15 juli 2021

KC De Pionier – Velserbroek

Verhaal zit goed in elkaar, leuke humor, fantastische liedjes. Veel complimenten gekregen over deze musical van collega’s en ouders.

Kitty van den Berg Mindv*kantie 13 juli 2021

CBS de Burcht – Heerenveen

Ik ben tevreden! Het is fijn dat iedere rol als m/v te spelen is. Ook de continue aandacht voor verbeteringen is prettig. De musical speelde goed door. Wel vond ik de scènes aan de lange kant. Veel kinderen spelen in één scène, zelf heb ik ze in kleinere stukjes opgedeeld, zodat ik die apart kon Lees verder…

Richard Hornstra Mindv*kantie 12 juli 2021

Margrietschool – Ermelo

We vonden het een geweldige musical met prachtige liedjes . De instructie en de boekjes waren heel duidelijk en goed te gebruiken. De app die de kinderen konden gebruiken was een groot succes. Ik ben nu al benieuwd naar de Musical voor 2022

Jack van Santen Mindv*kantie 9 juli 2021

Simon Carmiggeltschool – Delft

Een hele leuke, dynamische musical! Zeer leuk dat je zo vrij bent om de liedjes in te delen op solo! Vooral de meerstemmigheid vind ik als leerkracht een leuke uitdaging! Gaaf dat het publiek ook interactief mee doet. Ik raad iedereen aan om deze musical te spelen… Wij hebben ‘m iets herschreven, zodat het nog Lees verder…

Sander Dekker Wie Heeft De Rol 9 juli 2021

CKC Het Octaaf – Assen

Wat weer een geweldige musical van Muzikantine. Heel veel plezier gehad met de leerlingen. Wij maken nu een aantal jaren gebruik van de musicals van muzikantine en wat ontzettend leuk is dat er in iedere musical een interactief deel zit met het publiek. Verder vind ik het persoonlijke contact heel fijn. Een topbedrijf met topmusicals.

Mylène Hemmes Mindv*kantie 8 juli 2021

obs de Vogelaar – Genemuiden

Het was een leuke musical, grappig verhaal. Wij hadden die met 13 personen. Ik had wel het idee dat het verhaal niet helemaal klopte. Maar goed de kinderen hebben genoten.

Alice Timmerman Mindv*kantie 7 juli 2021

CBS de Slagkrooie

Leuke musical met veel grapjes. Vooral voor ouders leuk, jongere kinderen snappen niet alle grapjes. Liedjes zijn goed te leren en ook de dialogen zijn kort en krachtig.

Esther Bakker Mindv*kantie 7 juli 2021

de Werkschuit

De kinderen vonden het fantastisch. Het is leuk en goed te volgen verhaal. De liedjes zijn goed in te oefenen met de kinderen en goed te zingen.

Nathalie van Bergen Mindv*kantie 6 juli 2021