BBS Antonius

Kant-en-klaar pakket! Laagdrempelig, makkelijk in gebruik. App voor leerlingen is echt een meerwaarde. Thuis oefenen wordt zo erg gemakkelijk. Snel contact bij vragen/problemen. Ik vond de verhaallijn dit jaar minder sterk dan het vorige jaar. Minder grappen en een moeilijker verhaallijn.

Joost Martens Mindv*kantie 23 juli 2021

Koningin Wilhelminaschool

De kinderen en leerkrachten vonden het erg leuk om de musical in te studeren. De verhaallijn was heel leuk en de liedjes sloegen goed aan. Ook fijn is het dat er bij een aantal liedjes dansvideo’s bij waren.

Arie Hoffman Mindv*kantie 23 juli 2021

Voordeldonk – Asten

Aanrader. Goede indeling op grootte van de rollen, zodat het verdelen makkelijk is. Liedjes waren gevarieerd en makkelijk te leren.

Ton Vugts Mindv*kantie 23 juli 2021

Jeroen Bosch

Er zaten fouten in de liedjes/teksten i.v.m. mannelijke of vrouwelijke rollen. Die zijn later recht gezet, maar dan hebben ze het al aangeleerd. De plot van het verhaal was vrij onduidelijk. Voordeel was dat het een van de weinige musicals was van 40 rollen, zodat we er maar 4 rollen bij hoefden te schrijven. Liedjes Lees verder…

Sijstermans Mindv*kantie 23 juli 2021

Crijnsschool

Ontzettend leuke en grappige musical. Muziek/liedjes zijn erg goed! (Soms iets te goed als je niet super muzikaal bent) Heel fijn dat je een script op maat kan bestellen (aantal spelers). Musical zeer geschikt voor grote groepen! Bij vragen zijn de makers altijd te bereiken voor hulp en zorgen altijd voor eventuele oplossingen.

Joyce van den Ham Mindv*kantie 23 juli 2021

Het Kompas – Alkmaar

Goed verhaal dat boeiend bleef, superleuke liedjes, veel humor, kinderen konden zich helemaal uitleven in hun rol. Fijn dat je de musical passend kon laten maken voor het aantal kinderen in de klas. Mooi overzicht over in in welke scène speelt, verdeling van de grote, middelgrote en kleine rollen. Het toevoegen van een attributenlijst zou Lees verder…

Chrissy van Unen Mindv*kantie 23 juli 2021

Het kompas

Leuke musical leuke liedjes. Mogelijk is het nog leuk om.een idee voor een decor aan te leveren. Dansjes waren goed aan te leren.

Jenny Lucas Mindv*kantie 23 juli 2021

Openbare Basisschool De Bothoven Freinetbasisschool

Zeer afwisselend, fijn dat het aantal rollen is aangepast aan het aantal leerlingen

Erwin Winters Mindv*kantie 23 juli 2021

Jan Ligthartschool – Arnhem

We hebben echt een fantastische musicalervaring gehad met de musical “Wie heeft de Rol..?” We hebben de liedjes met een band van onze eigen groep 8-kinderen live begeleid waardoor de musical echt een complete belevenis is geweest. Super bedankt!

Jordy Verheijen Wie Heeft De Rol 23 juli 2021