De Helix

Het was een enorm leuke musical! Het was fijn dat het decor niet verschilde, waardoor je niet veel op- en afbouwtijd hebt. Alles is heel duidelijk beschreven! Ook erg fijn dat de truc van Tommy later nog eens gemaild werd, deze was niet heel duidelijk. De truc van Hermanus was wel moeilijk, vond mijn leerling. Lees verder…

Ilse Oosterbeek Mindv*kantie 1 september 2021

‘t prisma

Een woord: fantastisch!! leuke inhoud, bij ons een perfecte vertolking. Daarnaast een zeer prettig contact gehad met Michel, korte lijntjes met elkaar.

Jante Luimes Mindv*kantie 31 augustus 2021

Gabrielschool Harnaschpolder Delft

Ik vind het heel prettig om muziek met 40% zang te gebruiken. De app voor de kinderen is fantastisch. De dans voorstellen zijn handig en geven je inspiratie. Rollen kunnen vrouwelijk en mannelijk zijn. En ik had af en toe een vraag, daar werd adequaat op gereageerd.

Sandy Dukker Mindv*kantie 24 augustus 2021

IKC Pius X – Bemmel

Wat een beleving, interactief met het publiek, liedjes met meerdere dans- en zangmogelijkheden en een grappig en spannend verhaal. Een topmusical!

Tessa van Cleef Mindv*kantie 23 augustus 2021

Pluspunt – Oud- Beijerland

Super leuke, gezellige, humoristische musical. De liedjes en de dansjes vielen erg in de smaak.

Sofie Damen Mindv*kantie 23 augustus 2021

Oranjeschool Den Haag

Prima musical met een leuke knipoog naar het televisieprogramma van Victor Mids. Musical is zee geschikt om in te studeren met grote groepen.

Robert Walters Mindv*kantie 22 augustus 2021

IKC Wereldwijs, Hoofddorp

Het was met een kleine groep heel erg fijn dat de musical naar aantal leerlingen aangepast kon worden. Vrijwel elke rol was te spelen voor zowel jongens als meisjes. Het oefenen en opvoeren was een groot feest!

Rebecca Hartman Mindv*kantie 19 augustus 2021

IKC de Meenthe

Even zoeken qua opstelling. Fijn dat er geen ingewikkelde decorwisselingen zijn. Leuke rollen! Ieder kwam aan zijn/haar trekken. Aanvullingen tussendoor: jammer dat dat nodig was. Liever vooraf al dit soort dingen gecheckt en verwerkt.

Astrid Stuitje Mindv*kantie 18 augustus 2021

OBS DE Wissel

met veel plezier gewerkt aan deze musical. Het verhaal vond ik wat minder sterk en ook niet zo mijn ding, maar de kinderen kozen deze musical en dat is het belangrijkst. Goede muziek en liedjes! Mooi dat de rollen aangepast worden aan het aantal kinderen.

Marit Veldhuijs Mindv*kantie 17 augustus 2021