Musical voor de basisschool! De uitdaging is begonnen.

Een musical voor de basisschool, om het afscheid van groep acht te vieren, is ieder jaar weer een bijzonder project. Natuurlijk wil je een musical waar de basisschool een onvergetelijke herinnering aan gaat beleven. Kortom, men verwacht veel van de nieuwe basisschool musical.

musical basisschoolEn terecht! Basisschool musicals kosten veel tijd om in te studeren en de kinderen zijn hier vaak maanden mee bezig. Wie gaat welke rol spelen? Wie krijgt er solo zang? Kent iedereen zijn of haar tekst wel op tijd uit het hoofd? En dan die zaal vol ouders, leraren en ooms en tantes . De musical voor jouw basisschool gaat een absolute hit worden. Weet je waarom? Omdat jouw basisschool natuurlijk een musical van Muzikantine heeft aangeschaft. Daarmee ben je verzekerd van een goed verhaal met scherpe teksten en veel humor. Liedjes en arrangementen in een stijl die de kinderen echt aanspreekt. Kortom, musicals gemaakt door een team met veel ervaring.

Musical basisschool georganiseerd door ervaren team

musical basisschoolAdinda Vis ging na het Conservatorium werken op verschillende muziekscholen, basisscholen en een middelbare school. Dat ze iets met liedjes heeft, werd al snel duidelijk. De behoefte aan nieuwe vlottere (kinder)liedjes deed haar besluiten om deze zelf te gaan schrijven en na een aantal jaren de afscheidsmusical te hebben ingestudeerd, kreeg ze het idee om zelf een nieuwe musical voor de basisschool te gaan maken.

musical basisschoolMichel van Kemenade is na zijn Conservatorium studie door zijn brede interesse toetsen gaan spelen in uitgebreide zin. Van bands tot orkest, van rock tot klassiek en van eigen studio tot Van den Ende Musicals (Aida, Mamma Mia). Door zijn interesse in ook de techniek van muziek maken is hij vanaf z’n 15e vaak verbonden geweest aan de handel in elektronische muziekapparatuur en computers en is hij als geluid- en lichttechnicus verbonden aan oa. Cor Bakker en Louis van Dijk.

musical basisschoolLars van der Brugge begon zijn theatercarrière als (jeugd)musicalacteur. Vanaf 1993 acteerde hij in diverse cabaret- toneel- musical- en theaterprojecten. Hij regisseerde toneel- en musicalverenigingen en richtte in 2006 zijn eigen theaterbedrijf op waarbij het schrijven, bewerken en produceren van theatervoorstellingen een grote rol kreeg. Daarnaast heeft Lars veel met musicalkinderen gewerkt als regisseur in diverse theaterproducties en improvisatielessen.

De afscheidsmusical van jouw school een succes?

Kortom met de juiste musical weet je zeker dat de afscheidsmusical van jouw school een succes gaat worden. Kijk voor meer informatie op onze website www.muzikantine.nl