Cdbs Ichthus – Baflo

De musical Stars was een groot succes. De kinderen genoten van de reacties van het publiek en speelden daardoor met meer verve hun rol. De liedjes werden enthousiast gezongen en na afloop van elk liedje kwam er spontaan applaus. Prachtig waren de scenes met de beide vakmannen, het publiek genoot. Ook het gevoelige liedje “hart Lees verder…

Thea Offringa Stars 10 oktober 2016

PCBS De Brug – Aalsmeer

Wie kent Miljonairs was een leuke musical. De kinderen konden de tekst goed oefenen en onthouden. De uitvoering hebben ze erg goed gedaan. Er mag wel meer swing in de liedjes zitten! Verder was het TOP!

Suzanne Veerhuis Wie Kent Miljonairs 10 oktober 2016

obs De Hobbitstee – Montfoort

Muzikaal al jaren mijn favoriet! De maatwerk-mogelijkheid is ideaal!

Peter Braster Wie Kent Miljonairs 10 oktober 2016

Piusschool – Abcoude

Wie kent miljonairs is een musical vol spanning en veel humor. De musical is heel compleet maar er is voldoende ruimte voor eventueel eigen toevoegingen.

Daphne Demarteau Wie Kent Miljonairs 10 oktober 2016

RKBS De Hofstee – Julianadorp

Wie kent miljonairs biedt voldoende typetjes aan om alle kinderen hun kwaliteit in te laten zetten. Leuke swingende liedjes. Verhaal zit vol humor en is goed te volgen voor het publiek. Kinderen hebben met heel veel plezier gewerkt aan de musical en waten vanaf het begin enthousiast over het verhaal. Publiek heeft genoten van de Lees verder…

Marijke Aarnoutse- Biersteker Wie Kent Miljonairs 10 oktober 2016

Comeniusschool – Naarden

Reacties van kinderen uit groep 7: Dit was tenminste een musical, die eens niet over een hotel giing. Hij was lang, maar toch leuk. Grapjes over de tomatensoep waren leuk, ook de stemmetjes die gebruikt werden. De liedjes waren leuk, vooral de rap (in hé jij daar) en het liefdesduet.

Olga van Zwienen Wie Kent Miljonairs 10 oktober 2016

CBS Wakersduin – Noordwijk

Wie Kent Miljonairs: Een grappige, maar soms ook ontroerende musical. Een musical over rijk en arm, liefde en jaloezie. Soms met een knipoog naar bekende tv-reclames en tv-persoonlijkheden.

Monique van Wezel Wie Kent Miljonairs 10 oktober 2016

De Wendakker loc. Kopakker – Zwolle

Het was geweldig. We hebben genoten!

Wieteke Klijnstra Wie Kent Miljonairs 10 oktober 2016

obs De Marke – Neede

Wie kent Miljonairs: Een super musical die de leerlingen van groep 8 en het publiek erg aanspreekt!

Esther Zitter Wie Kent Miljonairs 10 oktober 2016