bs. Zeilberg – Deurne

Feestelijke musical, leuke rollen, fijne handleiding, goede ondersteuning via de site. Liedjes die te zingen zijn door kinderen.

Hennie Fransen - te Walvaart Feessie - de musical 23 juli 2017

IBS De Ceder – Hoorn

Een hele leuke musical. Veel grapjes. We hebben de musical met 45 kinderen gespeeld. Er zijn makkelijk rollen uit te breiden/ bij te schrijven. Onwijs veel positieve reacties gehad. Wij hebben er erg van genoten (de kinderen speelden het ook wel heel erg goed…)

J.Hoogland Feessie - de musical 21 juli 2017

St Josephschool – Heerhugowaard

Ontzettend leuke musical met een gemakkelijke verhaallijn. Goed te volgen voor de kinderen uit de onderbouw. De liedjes waren blij, enthousiast en sfeervol. Sommige liedjes hadden wel een hoge moeilijkheidsgraad qua ritme en hoogte. Decor leuk en gemakkelijk op te zetten. Veel grappen en leuke rollen.

Krista van der Zee Feessie - de musical 21 juli 2017

DURV! school Amstelstraat – Alkmaar

De uitvoering was drie keer een succes. Voor de onderbouw een wonder dat ze 70 minuten lang geboeid bleven kijken. Dus het sprak ze aan. Bij de bovenbouw was het ook prima, sommige zaten mee te doen. Ze hadden het oefenen blijkbaar goed gevolgd. De voorstelling voor de ouders verliep heel goed. Niet alleen applaus Lees verder…

Bernard Ordelman Stars 20 juli 2017

De Elzen – Tilburg

De eerste keer dat wij als school een musical hebben gespeeld van Muzikantine! Dit is ons als leerkrachten, leerlingen en ouders super goed bevallen. Ouders geven aan lang niet meer met zoveel plezier naar een musical gekeken te hebben. Veel goede grappen en voor alle kinderen (55 om precies te zijn) wat te doen. Voor Lees verder…

Monique Huijbers Feessie - de musical 20 juli 2017

Kwekkeveld – Schijndel

Liedjes waren top. Verhaal niet altijd even duidelijk. En er mogen meer grapjes in. Weinig te lachen. Al met al een zeer leuke musical.

Linda Haerkens Hippie Hotel 20 juli 2017

KBS St. Nicolaas – Nieuwveen

Volgens ons trouwe publiek was dit de leukste musical van de afgelopen jaaaaaaren. Goed verhaal, leuke liedjes die makkelijk in het gehoor liggen en toch geen gesneden koek zijn. Woordgrapjes zorgen voor de nodige lach tussendoor. (Die mogen er best iets meer in, vonden de achtstegroepers.) De leerlingen waren erg enthousiast. De teksten zaten er Lees verder…

Tanja van den Berg Feessie - de musical 20 juli 2017

De regenboog – Hoofddorp

Een super musical. Vrolijk en voor iedereen een fijne rol, Heel veel positieve reacties gekregen.

Loes augustinus Feessie - de musical 20 juli 2017

Wereldkidz Tweesprong – Maarssen

Het was ontzettend fijn dat de musical op maat werd geleverd voor onze twee klassen. Bovendien staat alles heel duidelijk aangegeven, welke attributen je nodig hebt, wie in welke scene voorkomt, etc. Liedjes erg makkelijk aan te leren en vrolijk. Goed verhaal ook, hoewel de clue een beetje lastig over te brengen was. Heel tevreden!

Julia Vrolijk Feessie - de musical 20 juli 2017