Burgst – Breda

De musical ‘Wie kent miljonairs’zorgde ook dit schooljaar weer voor een traan en een lach. Schitterende eindmusical voor groep 8. Bij ons staat Muzikantine op nummer 1!

Ed den Heijer WIe Kent Miljonairs 10 oktober 2016

bs d’n Hazennest – Tilburg

“Wie kent miljonairs” is een geweldige musical! Alles zit erin: humor, leuke teksten en “supergave”, vlotte liedjes. Alle afscheidsmusicals van muzikantine zijn gewelding, maar Wie kent miljonairs springt er echt bovenuit!! We zijn weer erg benieuwd naar de afscheidsmusical voor volgend jaar!!

Mieke van der Heijden Wie Kent Miljonairs 10 oktober 2016

De Heydonck – Best

Het is een geweldige musical waar kinderen met veel plezier oefenden. De ouders waren vooral onder de indruk van de boodschap van deze musical.

Erna Metgod Wie Kent Miljonairs 4 oktober 2016

RK Jenaplanschool De Zonnewijzer – Heerhugowaard

Hippie Hotel zat net als Stars weer vol met leuke, afwisselende muziek. Het heeft een eindlied dat goed blijft hangen en zo is mee te zingen door iedereen in de zaal. Alle kinderen komen goed tot hun recht doordat er niet 1 of 2 grote hoofdrollen zijn maar meerdere. De kinderen kunnen vooraf duidelijk zien Lees verder…

Paula Masteling Hippie Hotel 4 oktober 2016

KBS De Lettertuin – Almere

Hippie Hotel! Wat een top musical. Enthousiaste kinderen, enthousiaste ouders, enthousiaste leerkracht, enthousiaste collega’s. Hippie Hotel heeft een leuk verhaal en superleuke liedjes. Ik heb met mijn klas (30 leerlingen) heel veel plezier gehad aan het oefenen en uitvoeren van deze musical. Echt een aanrader!

Petra van den Born Hippie Hotel 4 oktober 2016

Camminghaschool – Bunnik

Musical aan te raden, grappige scenes, leuke liedjes, kinderen kunnen veel dingen zelf bijdragen

Francoise Voskuil Hippie Hotel 4 oktober 2016

OBS De Piramide – Erm

Wie Kent Miljonairs is wederom een musical geschreven met veel humor. De kinderen kregen naar mate de uitvoering dichterbij kwam steeds meer de toon hiervan door wat voor spontane acties en reacties zorgde. Met veel plezier samen met de kinderen aan de musical gewerkt… Met een prachtig eindresultaat!

Gaby Haandrikman Wie Kent Miljonairs 4 oktober 2016

De Hobbit – Leiderdorp

Leuke musical met een goede variatie aan rollen. Van behoorlijk grote rollen tot een komisch minirolletje.

Kim van Basten Wie Kent Miljonairs 2 juli 2015

1 39 40 41