de Werkschuit

De kinderen vonden het fantastisch. Het is leuk en goed te volgen verhaal. De liedjes zijn goed in te oefenen met de kinderen en goed te zingen.

Nathalie van Bergen Mindv*kantie 6 juli 2021

De Twiner – Sint Jacobiparochie

Fijn dat de musical voor het juiste aantal kinderen beschikbaar wordt gemaakt. De helpdesk denkt ook goed met je mee. De tekstboekjes zijn heel duidelijk. De kinderen hebben dankbaar gebruik gemaakt van de app. De dansjes hebben ze zelf bedacht. De liedjes zijn echt van deze tijd. Er is met heel veel plezier geoefend en Lees verder…

Koos Stornebrink Mindv*kantie 6 juli 2021

Burgst- Breda

De App is heel mooi, en als er problemen zijn spelen jullie adequaat op in. De kinderen vinden het een leuk verhaal.

Guylaine van Dongen Mindv*kantie 4 juli 2021

PCBS De Rank – Rozenburg

Ontzettend leuke musical. Leerlingen zijn erg enthousiast.

Ruben Jansen Mindv*kantie 3 juli 2021

CBS De Springplank

Pluspunten: De app Aantal rollen op maat Prima liedjes Minpunten: Vaag verhaal Ik mis leuke woordgrappen De musical komt alleen tot z’n recht als de rol van Martien goed wordt gespeeld (bij ons gelukt, maar link)

Rik Mindv*kantie 2 juli 2021

Driehuisschool – Mijdrecht

Leuke liedjes. Het verhaal sprak mij niet zo aan, maar de kinderen vinden het leuk. En daar gaat het om!

Frank Voorbij Mindv*kantie 2 juli 2021

OBS Het Kompas

Leuk stuk, veel humor en een duidelijke verhaallijn. De controlekamer vonden wij moeilijk te realiseren met een wat kleiner podium waardoor die scènes wat minder lekker liepen. Over het algemeen verder leuke rollen met een duidelijk karakter.

Joram Boer Mindv*kantie 2 juli 2021

De Ark – Vianen

Het is weer ontzettend genieten! Heb mijn ervaringen al gedeeld met collega’s van andere scholen. Een school in Culemborg bestelt deze voor volgend schooljaar! Ik ga in het nieuwe schooljaar weer op zoek voor mijn nieuwe groep 8. Nu zo eerst vakantie! Dank voor alle ondersteuning! Hartelijke groet, Irene

Irene Wijnveen Wie Heeft De Rol 1 juli 2021

De Cedee – Hoorn

Gewoon een fijne musical. Moest ff nadenken over controlekamer, salon en geheime gang omdat ons podium wat klein is. De klas vond het een te gekke musical. Leuke afwisselende liedjes.

Jeroen Hoogland Mindv*kantie 1 juli 2021