Het Kompas – Alkmaar

Goed verhaal dat boeiend bleef, superleuke liedjes, veel humor, kinderen konden zich helemaal uitleven in hun rol. Fijn dat je de musical passend kon laten maken voor het aantal kinderen in de klas. Mooi overzicht over in in welke scène speelt, verdeling van de grote, middelgrote en kleine rollen. Het toevoegen van een attributenlijst zou Lees verder…

Chrissy van Unen Mindv*kantie 23 juli 2021

Het kompas

Leuke musical leuke liedjes. Mogelijk is het nog leuk om.een idee voor een decor aan te leveren. Dansjes waren goed aan te leren.

Jenny Lucas Mindv*kantie 23 juli 2021

Openbare Basisschool De Bothoven Freinetbasisschool

Zeer afwisselend, fijn dat het aantal rollen is aangepast aan het aantal leerlingen

Erwin Winters Mindv*kantie 23 juli 2021

Jan Ligthartschool – Arnhem

We hebben echt een fantastische musicalervaring gehad met de musical “Wie heeft de Rol..?” We hebben de liedjes met een band van onze eigen groep 8-kinderen live begeleid waardoor de musical echt een complete belevenis is geweest. Super bedankt!

Jordy Verheijen Wie Heeft De Rol 23 juli 2021

Merlin basisschool

Het was een leuke musical, met geweldige liedjes. Het decor werd door ons snel bedacht en ook het veranderende schilderij van Hermanus. Ik vond het fijn dat we de mogelijkheid hebben bij de Muzikantine de musical op maat te maken. De inhoud van de musical was even uitzoeken wat er nou precies bedoeld werd met Lees verder…

Loes Vulker Mindv*kantie 23 juli 2021

Obs de Romte Dronrijp

Hele leuke musical. De kinderen waren direct enthousiast. Ook met een kleinere groep prima te spelen en te organiseren. Website en app ondersteunen goed en helpen waar nodig bij het bedenken van bijvoorbeeld het decor!

Marije Miedema Mindv*kantie 22 juli 2021

De LinQ – Nieuw-Vennep

Met twee groepen hebben we deze musical helemaal op maat kunnen uitvoeren. Zelfs tussendoor het aantal leerlingen kunnen wijzigen. Super fijne klantenservice en zeer snelle reactiesnelheid!

Jitske van Noort Mindv*kantie 19 juli 2021

De Kopermolen

Bij ons in groep 8 kiezen de kinderen democratisch de musical uit. Eerst moest ik wennen aan (weer) een musical met de familie Weiland. Afgelopen schooljaar hadden we immer Diamantroof, waar zij ook een rol in speelden. Maar gaandeweg het oefenen en het vorm krijgen van de musical maakten de kinderen er helemaal hun eigen Lees verder…

Diane van der Hooft Mindv*kantie 19 juli 2021

CBS de Noordkaap

Heel fijn dat de musical te bestellen is voor het aantal leerlingen in de klas, dit scheelt een hoop tijd om het nog passend te moeten maken. Leuke liedjes en fijn dat er per personage wordt beschreven hoe deze er ongeveer uit kan zien.

Anneke Dijkstra Mindv*kantie 19 juli 2021