obs ‘t Kofschip – Zeewolde

Het was alweer een superleuke musical. De kinderen en ouders hebben er zeer van genoten om hem te spelen en te bekijken.

Mirella van de Ruitenbeek Mindv*kantie 15 juli 2021

De Kriekenhof – Oud-Beijerland

Leuke, herkenbare personages, toffe liedjes en fijne dansvideo’s. Alleen het lied ‘waar ben je hebben wij vervangen met I’ll be there for you, themesong van Friends, omdat het meer de nadruk legde op de vriendschap.

Jessica Liefhebber Mindv*kantie 15 juli 2021

OBS De Woelwaters – Ulft

Ik had dit jaar een kleine groep (19 lln), maar er waren er veel die graag een grote(re) rol wilden. Heel fijn dat ik, na contact met Muzikantine, een script voor 23 rollen kreeg. Alle leerlingen tevreden. Leuk script en pakkende liedjes. Ouders waren ook erg enthousiast! Leuk dat alle rollen door zowel meiden als Lees verder…

Loes Rijks Mindv*kantie 15 juli 2021

PCBS De Zonnewijzer – Houten

Het was een fantastische musical! De grapjes, de rollen, de verhaallijn… het sloot allemaal aan bij de belevingswereld van de kinderen (en ouders). We hebben genoten!

Tessa van Hoornaar Mindv*kantie 15 juli 2021

OBS Vuurvogel – Bergschenhoek

Een topmusical alleen maar lof van ouders en heel tevreden leerlingen

Marijke Klitsie Mindv*kantie 15 juli 2021

St michaelschool – Hazerswoude Dorp

Niet zo grappig en swingend als de musicals die we andere jaren hadden.

Ciska van Dreumel Mindv*kantie 15 juli 2021

De Vlinder – Heemskerk

De kinderen waren erg enthousiast over de musical. Daarom gekozen. Script niet heel duidelijk. Bijzonderheden mogen duidelijker aangegeven worden. Zelfde als de tweede stem in liedjes. Moet echt duidelijker voor een niet super goede zangmeester of juf.

Sebastiaan Ensel Mindv*kantie 15 juli 2021

de vleugel – Nieuwegein

Gespeeld met 27 leerlingen. Veel plezier gehad. De app vind ik echt fantastisch voor het leren van tekst. Het is bij deze musical goed mogelijk om met weinig rekwisieten een prachtige voorstelling te maken.

Tineke de Haan Mindv*kantie 15 juli 2021

Daltonschool de Veste – Harderwijk

Vond de 13 spelers versie niet goed gecontroleerd en aangepast. Veel fouten en geen duidelijke opbouw. Veel aanpassingen moeten doen. Voor het betaalde geld kon dit echt beter. Wel leuke liedjes maar de eerste niet echt een knaller.

Kasper van den Hoorn Mindv*kantie 15 juli 2021