De Kraanvogel in Almere

De musical op zich was leuk, maar het decor en vooral de geheime deur waren lastig. Uiteindelijk is het wel gelukt. Vooral omdat we de controlekamer losgekoppeld hebben van het podium. Ouders en kinderen waren tevreden over de uitvoering. Vooral de tweede uitvoering was geweldig. Toch mag er wat mij betreft wat meer humor in. Lees verder…

Henk Markvoort Mindv*kantie 16 augustus 2021

Obs de Kubus Almelo

Wat een ongelooflijk leuke musical! Leuk verhaal, actuele personages, supermooie muziek en duidelijk opbouw. Makkelijk aan te passen naar het aantal leerlingen in de klas. We hebben de musical in een muziekkoepel bij ons in Almelo opgevoerd, waardoor de prachtige liedjes door de akoestiek nóg beter tot zijn recht kwamen, het was een groot succes! Lees verder…

Marigje Janssen Mindv*kantie 10 augustus 2021

Montessori IKC de Groene Ring

Prima script. Beetje rommelig verloop met foutjes en mailtjes achteraf. Liedjes zijn leuk en afwisselend. Dansjes geven mogelijkheid tot voorbereiden en uiteindelijk eigen invulling.

Theo Yedema Mindv*kantie 31 juli 2021

de Ontmoeting – Capelle aan den IJssel

Ik vond het script (voor 19 personen) erg onduidelijk. Wij moesten het als klas een paar keer spelen voordat we duidelijk hadden wat nu eigenlijk de clue van het verhaal was. De grappen vond ik middelmatig. De liedjes waren wel erg leuk en makkelijk mee te zingen. De dansjes werden goed ontvangen en waren ook Lees verder…

Sarina Donker Mindv*kantie 27 juli 2021

Lodijke Bergen op Zoom

Het verhaal van Mindvakantie was zwak. Het plot was nog maar goed en wel begonnen, de karakters waren net voorgesteld of het was al weer klaar. Grappen zijn slecht verwoord, personages kwamen slecht uit de verf. Het positieve aan Mindvakantie waren de liedjes met hun gemakkelijk toe te passen tegenstemmigheid.

Adri van Gastel Mindv*kantie 27 juli 2021

PCB de Pelikaan

Leuke liedjes, duidelijke instructies en fijn dat de musical kan worden aangepast aan het aantal kinderen dat in de groep zit. Het decor was wat ingewikkeld, maar dit is uiteindelijk gelukt. Wij, de ouders en de kinderen hebben genoten!

Elma Drost Mindv*kantie 26 juli 2021

Simon Havingaschool

Leuk script, voldoende leuke pakkende liedjes. Veel mogelijkheden voor eigen inbreng. Rollen voor variabel aantal kinderen.

Martine Hazelaar Mindv*kantie 26 juli 2021

Basisschool Bernadette

Makkelijke musicals om in te studeren voor de kinderen, leuke teksten (soms mogen er wat meer grapjes in), maar vooral heel tof! Mega veel complimenten van ouders gekregen dat de musical geslaagd was. Kinderen zelf vonden de musical leuk om op te voeren.

Lisanne Visser Mindv*kantie 25 juli 2021

De Bogen Harderwijk

Positief : leuke liedjes. Geen decor wisseling nodig. Musical op maat geleverd en de app voor de kinderen. Minder : de teksten vond ik niet echt pakkend en te weinig uitdagende typetjes.

Henk Boeve Mindv*kantie 24 juli 2021