Montessorischool Hellevoetsluis

Een staande ovatie voor de spelers en wat hebben de ouders gelachen om de grappen. Het was een musical met een hoog humor-gehalte en hele leuke karakters. Zeker een aanrader!!

Kim Grootjans Feessie - de musical 19 juli 2018

CBS De Ark Rotterdam

Leuke musical, fijn van een eenvoudig decor, geen wisselende decors.positief Wel veel solo liedjes, niet zo positief

Margreet De Ligt Wie heeft de rol 19 juli 2018

Michiel de Ruyter Amstelveen

Het verhaal was oké. De muziek was echt super. De songteksten waren goed. Het is zeer prettig dat er een app bij zit met de teksten, liedjes en (heel fijn voor een mannelijke leraar) de dansjes. Wij kiezen sinds vorig jaar geen musical zonder app meer. Er kan ook wat beter. De quiz vroeg veel Lees verder…

Edo Scherft Wie heeft de rol 19 juli 2018

Daltonschool Leiden

Het was top om met ons kleine groepje (9 kinderen) een volwaardige musical te kunnen doen. Alles is geregeld en de kinderen bindender oefenen via de app fantastisch. Zeker voor herhaling vatbaar!

Denise Pont Wie heeft de rol 19 juli 2018

OBS Meester Vos, Hagestein

Fijne musical. Leuke verhaallijn en liedjes. Interactieve deel is heel positief ontvangen. Oefenen met behulp van de app werkt erg goed.

Anthonette van Putten-de Jong Wie heeft de rol 19 juli 2018

Adwaita

Heel leuke musical, met een interactief gedeelte met het publiek. De rollen zijn mooi uitgewerkt. We hebben ook veel gebruikt gemaakt van de app. Erg enthousiast over deze musical!

Saskia meijering Wie heeft de rol 19 juli 2018

obs de Sterrekijker Beverwijk

De musical was echt heel erg leuk. Wij waren erg blij dat de liedjes en dansjes op you tube stonden, zodat ze ook thuis konden oefenen. Er werd gelachen door het publiek en bij het uitzoeken van een musical sprong deze er voor mij uit, omdat ik gek ben van Wie is de mol en Lees verder…

Elsje Kraaijeveld Wie heeft de rol 18 juli 2018

De Zuidwester

Hoi Michel, Lars en Adinda, Nu 2 x Feessie gedaan en het was in één woord 1 FEEST! Volgend jaar weer een musical van Muzikantine, dat staat vast…. Gr. Esther

Esther van Veen Feessie - de musical 18 juli 2018

Obs Langereis, Ursem

Deze musical met een kleine groep (10 kinderen) gespeeld. Loopt vlot, leuke personages en fijne meezingliedjes. De kinderen eigen inbreng tav personages. De dubbelrollen waren heel goed te doen. Al met al een geslaagde musical. Door het interactieve gedeelte wel vrij lang (1,5 uur)

Mettina Wie heeft de rol 18 juli 2018