Basisschool de Springplank – Leidschendam

Bon Bonni Beach was een erg grappige musical met mooie liedjes. De kinderen hebben ervan genoten.

Willem Huson Bon Bonni Beach 16 juli 2020

O.B.S. de Gezellehoek – Roosendaal

Een musical die onlangs alle corona perikelen. Door onze kinderen in corona tijd thuis is ingestudeerd alle kinderen kenden hun teksten toen de school weer begon. Uit de korte tijd die ons nog reste hebben we op het podium o.a. door hun inzet een prima musical kunnen laten zien.

H.G. Nagtzaam The Choice 16 juli 2020

De Branink – Laren (Gld)

Mooi voor een grote groep. Liedjes die lekker in het gehoor liggen. Fijne app zeker nu in Coronatijd. Pas aan het eind van de musical werd duidelijk waarom deze musical the choice heet.

Astrid Ruumpol The Choice 16 juli 2020

De Odyssee – Utrecht

Wij hadden 46 kinderen in groep 8, dus ik heb een paar rollen nog opgedeeld. Dit was goed te doen. Een paar rollen vonden wij namelijk wel erg groot. Het is niet leuk als er teveel verschil tussen de rollen zit. Alle kinderen vonden het een leuke musical. Ze snapten niet alle grapjes, maar de Lees verder…

Eeke Spinder The Choice 16 juli 2020

Ichthusschool – Boskoop

De musical was erg leuk. Ideaal dat hij precies voor het juiste aantal leerlingen geschreven kan worden. Voor verdere ervaringen, klik op de link voor een stukje in de lokale media. Grt Krijn http://m.inboskoop.nl/nieuws/overig/9151,ichthusschool-speelt-musical-in-flora-theater-boskoop.html

Krijn de Winter Wie Heeft De Rol 16 juli 2020

2e Van der Huchtschool – Soest

Een leuk verhaal. Leuke liedjes. Niet te ingewikkeld. Goed uitvoerbaar decor. Leuk interactief element. Beschrijving vd instructies daarvoor wel verouderd. Muzikantine: Helaas heeft Quizizz de gewoonte om regelmatig hun website en de toegang tot de quizzen te wijzigen. Wij zullen voortaan een PDF met een up-to-date uitleg toevoegen aan elke bestelling. Excuses voor het ongemak.

Femke de Jongh Wie Heeft De Rol 16 juli 2020

De Kriekenhof – Oud-Beijerland

Heel goede grappen! Mooie liedjes, fijne rolindeling

Jessica Liefhebber The Choice 16 juli 2020

Obs de Trampoline – Brunssum

Mooi aangepast op het aantal personen! Goede rol verdeling en mooie liedjes.

Maartje Jegerings The Choice 16 juli 2020

OBS JULES VERNE – Utrecht

Prima musical, duidelijk en helder.

Ayse Once The Choice 16 juli 2020