Kindcentrum de Wel – Nijeveen

Super leuke musical! Materiaal was prima, oefenen ging goed! Kinderen waren enthousiast.

Rianne Zakhir Mindv*kantie 16 juli 2021

PCBS De Zonnewijzer – Houten

Het was een fantastische musical! De grapjes, de rollen, de verhaallijn… het sloot allemaal aan bij de belevingswereld van de kinderen (en ouders). We hebben genoten!

Tessa van Hoornaar Mindv*kantie 15 juli 2021

OBS Vuurvogel – Bergschenhoek

Een topmusical alleen maar lof van ouders en heel tevreden leerlingen

Marijke Klitsie Mindv*kantie 15 juli 2021

St michaelschool – Hazerswoude Dorp

Niet zo grappig en swingend als de musicals die we andere jaren hadden.

Ciska van Dreumel Mindv*kantie 15 juli 2021

De Vlinder – Heemskerk

De kinderen waren erg enthousiast over de musical. Daarom gekozen. Script niet heel duidelijk. Bijzonderheden mogen duidelijker aangegeven worden. Zelfde als de tweede stem in liedjes. Moet echt duidelijker voor een niet super goede zangmeester of juf.

Sebastiaan Ensel Mindv*kantie 15 juli 2021

de vleugel – Nieuwegein

Gespeeld met 27 leerlingen. Veel plezier gehad. De app vind ik echt fantastisch voor het leren van tekst. Het is bij deze musical goed mogelijk om met weinig rekwisieten een prachtige voorstelling te maken.

Tineke de Haan Mindv*kantie 15 juli 2021

Daltonschool de Veste – Harderwijk

Vond de 13 spelers versie niet goed gecontroleerd en aangepast. Veel fouten en geen duidelijke opbouw. Veel aanpassingen moeten doen. Voor het betaalde geld kon dit echt beter. Wel leuke liedjes maar de eerste niet echt een knaller.

Kasper van den Hoorn Mindv*kantie 15 juli 2021

CBS ‘t Kompas – Groningen

Goede communicatie met Muzikantine, online materialen erg geschikt voor de kinderen thuis. Audio bestanden erg goed en fijn dat er illusies en uitnodigingen bij geleverd waren. Erg leuke liedjes en leuk verhaal. Boekje vielen wel erg snel uitelkaar vanuit de nietjes in het midden; ik heb elk boekje moeten plakken. Misschien is dat een verbeterpuntje. Lees verder…

Daphne Groen Mindv*kantie 15 juli 2021

Odbs Het Talent – Mookhoek

Dit was mijn eerste musical als leerkracht en wat vond ik dat spannend. Vol enthousiasme zijn we aan de slag gegaan en oh wat een geweldige musical! Leuke grapjes en je zag sommige leerlingen nog net wat meer in die rol kruipen als ze de ouders hoorden lachen. De liedjes blijven hangen. Ik zong ze Lees verder…

Anneroos Steenbergen Mindv*kantie 15 juli 2021