De Kleine Wereld Vaals

Super musical, ook heel leuke liedjes, materialen zaten goed in elkaar. Het was een daverend succes. Opmerking: laatste vraag op het antwoordenkaartje van de quiz klopte niet.

Resi Scheepers Wie heeft de Rol? 8 juli 2019

Meester Kremerschool

Leuk, grappig en perfect voor mijn kleine cluppie (10 kids). De kinderen vonden het goed te leren en de rollenwisselingen waren goed te doen voor ze.

Nina Welling Check dit dan 8 juli 2019

De Kranepoort – Gouderak

De musical is een leuke musical, Ik vind dat er weinig te schilderen, aan te kleden valt aan dit thema. Het is lastiger dan andere musicals om een achterwand te maken met de leerlingen, of de poster vorm te geven. Zelf vind ik dat er veel gepraat wordt; veel dialoog, wat misschien niet heel erg Lees verder…

Joost de Jong Wie heeft de rol? 8 juli 2019

Ebc Noord Schijndel

Heel fijn om een zelfde musical te hebben voor de 2 scholen binnen ons EBC Noord. Het aantal spelers was anders maar daardoor voor ons erg praktisch. De leerlingen hebben kunnen schitteren en wij en ons publiek hebben genoten.

Wieteke van de Burgt Check dit dan 6 juli 2019

De Swoaistee, Groningen

Echt een hele leuk musical! Ideaal dat je hem kunt bestellen op het aantal kinderen die meespelen. Opmerkingen vanuit het publiek: goed te volgen, duidelijk verhaal, leuke typetjes en hele leuke liedjes.

Elsemieke Rozeman Wie heeft de rol 6 juli 2019

Basisschool Paulus Castricum

In één woord : FANTASTISCH! Swingt met liedjes.Aanstekelijk voor iedereen die de muziek hoort. Een feestje om te spelen voor de leerlingen. Vijf kwartier geboeid kijken voor alle leeftijden. Voor de groepen 1/ 2 deden wij alleen de liedjes. Ook echt perfect

Jeannet Bruin-Bakker Wie heeft de rol? 6 juli 2019

Willibrordschool – Heiloo

Hele leuke musical! De kinderen waren super enthousiast. Je kunt op verschillende manieren het publiek laten meedoen met de quiz. De liedjes zijn helemaal van deze tijd met in een aantal liedjes wat rap stukjes. De dansjes kun je via een instructiefilmpje aanleren. Top!

Richelle Deen Wie heeft de rol 6 juli 2019

CBS Wakersduin

Een musical op maat gemaakt, hoe heerlijk is dat! Swingende liedjes, leuke grapjes en wat een luxe, voor ieder lied is al een dansje verzonnen. Een goede website, een handige app. Fantastisch! Over anderhalve week de uitvoering. Dat wordt gegarandeerd een succes!

Monique van Wezel Check dit dan 6 juli 2019

Montessorischool de Trinoom Barendrecht

Leuke musical, veel verschillende leuke typetjes. Kinderen vinden dat er net te weinig up-tempo liedjes in zitten. Fijn dat er een app bij zit waarmee de kids de tekst kunnen oefenen. Leuk dat jullie in de musical beschrijven hoe je kunt kiezen voor interactieve dingen of juist niet. Jammer dat de bestanden van de kaartjes Lees verder…

Marjoleine Böhne Check dit dan 6 juli 2019