IKC de Rietzee

Een musical op het aantal leerlingen is heel fijn! Door omstandigheden hebben we twee rollen moeten schrappen, wat zelf eenvoudig konden doen. De app is fantastisch en motiveert leerlingen. Sommige liedjes mochten een toontje lager, maar dat geldt voor deze musical minder dan andere musicals die ik gedaan heb. Als groep 8 volgend jaar weer Lees verder…

Mark Miedema Mindv*kantie 23 juli 2021

Gbs de Reflector

Super tof! Net als vorige jaren, hippe liedjes, goed verhaal en alles voor de leerkracht om goed te oefenen met de leerlingen.

Herman ten Heuw Mindv*kantie 23 juli 2021

Bargerpaske Winterswijk

De kinderen uit mijn groep hebben met meerderheid van stemmen voor Mindvakantie gekozen en ze hebben met veel energie en enthousiasme gespeeld.

Ester Wentink Mindv*kantie 23 juli 2021

De Caegh- Obdam

Wij hadden met onze beide groepen 8 samen deze musical gedaan, dus met 43 leerlingen. Er waren veel kinderen die een grote rol wilden, maar hier waren er maar een paar van. Het verhaal was heel leuk, maar niet in één keer duidelijk. De trucs waren ook best lastig, gelukkig kregen we later nog een Lees verder…

Kim Ursem Mindv*kantie 23 juli 2021

BBS Antonius

Kant-en-klaar pakket! Laagdrempelig, makkelijk in gebruik. App voor leerlingen is echt een meerwaarde. Thuis oefenen wordt zo erg gemakkelijk. Snel contact bij vragen/problemen. Ik vond de verhaallijn dit jaar minder sterk dan het vorige jaar. Minder grappen en een moeilijker verhaallijn.

Joost Martens Mindv*kantie 23 juli 2021

Koningin Wilhelminaschool

De kinderen en leerkrachten vonden het erg leuk om de musical in te studeren. De verhaallijn was heel leuk en de liedjes sloegen goed aan. Ook fijn is het dat er bij een aantal liedjes dansvideo’s bij waren.

Arie Hoffman Mindv*kantie 23 juli 2021

Voordeldonk – Asten

Aanrader. Goede indeling op grootte van de rollen, zodat het verdelen makkelijk is. Liedjes waren gevarieerd en makkelijk te leren.

Ton Vugts Mindv*kantie 23 juli 2021

Jeroen Bosch

Er zaten fouten in de liedjes/teksten i.v.m. mannelijke of vrouwelijke rollen. Die zijn later recht gezet, maar dan hebben ze het al aangeleerd. De plot van het verhaal was vrij onduidelijk. Voordeel was dat het een van de weinige musicals was van 40 rollen, zodat we er maar 4 rollen bij hoefden te schrijven. Liedjes Lees verder…

Sijstermans Mindv*kantie 23 juli 2021

Crijnsschool

Ontzettend leuke en grappige musical. Muziek/liedjes zijn erg goed! (Soms iets te goed als je niet super muzikaal bent) Heel fijn dat je een script op maat kan bestellen (aantal spelers). Musical zeer geschikt voor grote groepen! Bij vragen zijn de makers altijd te bereiken voor hulp en zorgen altijd voor eventuele oplossingen.

Joyce van den Ham Mindv*kantie 23 juli 2021