PCBS De Wegwijzer – Rijnsburg

De musical ‘Wie kent miljonairs’ is een echte aanrader. Een musical met veel humor en pakkende liedjes. De kinderen en wij leerkrachten hebben enorm van het inoefenen en natuurlijk het opvoeren ervan genoten! De reacties van ouders en overige familieleden waren lovend.

Inge Hoek Wie Kent Miljonairs 10 oktober 2016

Prins Mauritsschool – Nijmegen

Zijn nog druk aan het oefenen. Ik vind het erg leuk om met deze musical te werken. De kinderen ook!

Petra Cornelissen Wie Kent Miljonairs 10 oktober 2016

Familieschool – Heerhugowaard

Wij zijn zeer te spreken over Muzikantine. We hebben een DVD van onze afscheidsmusical. Ik ben ontzettend trots op het eindresultaat van ons optreden in Cool. Ik stuur hem op naar jullie.

Jaap Kostelijk Wie Kent Miljonairs 10 oktober 2016

BS Avonturijn – Vlaardingen

Heel toevallig kwam een leerling na het legen vd oud papier container met jullie folder aan. Op de website sprak de musical wie kent miljonair ons direct aan, na het lezen van de proefversie wisten we het zeker, dit ging hem worden. En daar hebben we geen spijt van gekregen, wat een geweldige musical. Leuke Lees verder…

Ilona Booij Wie Kent Miljonairs 10 oktober 2016

OBS ‘t Kofschip – Zeewolde

Ook dit jaar weer een musical van Muzikantine gekozen, Wie kent miljonairs. Het is een hele leuke voorstelling geworden, waar de kinderen met veel plezier aan gewerkt hebben. Vooral de Citrussong was erg populair in de klas.

Mirella van de Ruitenbeek Wie Kent Miljonairs 10 oktober 2016

CBS De Akker – Steenderen

Musical “Wie kent miljonairs” is een vlotte musical met veel herkenbare verhaallijnen die zowel kinderen als toeschouwers/ouders herkennen. Hij is goed in te studeren, ook met een kleineren groep.

Wieke Wie Kent Miljonairs 10 oktober 2016

Montessorischool ‘t Ronde – Leusden

De musical Grenzeloos is een hele leuke musical. Het zit vol humor, heeft prachtige liedjes waardoor geen enkele ouder het bij ons droog heeft gehouden (incl. ikzelf). De kinderen hebben heel veel plezier gehad met het oefenen en vonden dit de “tofste” musical ever! Muzikantine…..petje af voor deze productie!

Marjan v. Velthuijsen Grenzeloos 10 oktober 2016

O.G. Heldringschool – Den Haag

De musical Grenzeloos is een geweldig leuke musical. De kinderen hebben de afgelopen maanden met veel plezier geoefend. Ze waren ook heel enthousiast over de liedjes. Na afloop van de musical kregen we alleen maar lovende reacties. Volgens de collega’s was dit de leukste musical die we ooit hebben gedaan.

Emile Koster Grenzeloos 10 oktober 2016

Nutsschool Bezuidenhout – Den Haag

Wie Kent Miljonairs is een sprankelende, grappige musical met makkelijk aan te leren liedjes die ook nog eens lekker lang blijven hangen. Zowel de kinderen als de toeschouwers waren laaiend enthousiast. Ze hadden in jaren niet zo’n leuke musical gezien!

Ginny de la Croix Wie Kent Miljonairs 10 oktober 2016