Warning: DOMDocument::loadHTML(): Empty string supplied as input in /home/muzikant/public_html/wp-content/plugins/easy-testimonials/include/lib/gp-testimonial.class.php on line 950

CBS De Duif – Heiloo

De musical is ons geweldig bevallen. Alles was leuk, het duidelijke verhaal, veel humor, leuke en mooie liedjes. De rest van de school, ouders en opa’s en oma’s hebben ademloos van onze musical genoten!

Kirsten Zuidema Wie Kent Miljonairs 10 oktober 2016

RKBS Lodijke – Bergen op Zoom

Wie Kent Miljonairs bleek een geweldige musical met een herkenbare verhaallijn, vette muziek (de liedjes zaten er zo in) en met duidelijke regie-aanwijzingen. De kinderen hebben met veel enthousiasme en plezier een grote prestatie neergezet. Met hier en daar de twee-stemmigheid die als optie bij de liedjes zit en een hele coole hip-hop choreo bij Lees verder…

Jeroen Wierikx Wi Kent Miljonairs 10 oktober 2016

OBS De Bongerd – Leusden

De kinderen hebben onwijs genoten bij het inoefenen en opvoeren van deze musical. Er zat veel humor in die ze begrepen. Daardoor kwamen verschillende grappen en rolinvullingen van tyetjes over bij het publiek. Ik heb van de mensen die de voorstellingen gezien hebben (6 stuks), alleen maar positieve reacties gehoord.

Paul Zee Grenzeloos 10 oktober 2016

Het Kompas – Dronten

We hebben met ontzettend veel plezier aan deze musical gewerkt. Een leuk verhaal, leuke liedjes en goed uitvoerbaar. Een echte aanrader!!!

Esther Speksnijder Wie Kent Miljonairs 10 oktober 2016

default gravatar

kbs de Pionier – Maarssen

Wie Kent Miljonairs is een hele leuke musical waarin verschillend type kinderen allemaal een passende rol kunnen krijgen. De citrussong is de hit van de musical en erg leuk uitvoerbaar met houten kratjes op een verhoging (bv tafel). Het verhaal spreekt zowel kinderen van groep 4 t/m 7 aan, als de ouders van de kinderen Lees verder…

Kirsten Koppen Wie Kent Miljonairs 10 oktober 2016

BS De Kring – Alkmaar

De musical “Wie Kent Miljonairs” is volgens een collega “de mooiste musical in 43 jaar”. Elk kind in elke rol heeft kunnen stralen en schitteren en tranen van ontroering bij de ouders. Schitterende muzikale begeleiding van stevige rocknummers en gevoelige liefdesliedjes.

Henk Darphorn WIe Kent Miljonairs 10 oktober 2016

Burgst – Breda

De musical ‘Wie kent miljonairs’zorgde ook dit schooljaar weer voor een traan en een lach. Schitterende eindmusical voor groep 8. Bij ons staat Muzikantine op nummer 1!

Ed den Heijer WIe Kent Miljonairs 10 oktober 2016

bs d’n Hazennest – Tilburg

“Wie kent miljonairs” is een geweldige musical! Alles zit erin: humor, leuke teksten en “supergave”, vlotte liedjes. Alle afscheidsmusicals van muzikantine zijn gewelding, maar Wie kent miljonairs springt er echt bovenuit!! We zijn weer erg benieuwd naar de afscheidsmusical voor volgend jaar!!

Mieke van der Heijden Wie Kent Miljonairs 10 oktober 2016

De Heydonck – Best

Het is een geweldige musical waar kinderen met veel plezier oefenden. De ouders waren vooral onder de indruk van de boodschap van deze musical.

Erna Metgod Wie Kent Miljonairs 4 oktober 2016