obs Hannie Schaft

Leuke musical. Ook met repeteren heel fijn dat je in kleine groepjes kunt werken. Niet al teveel kinderen tegelijk in een scène. Muziek is lekker afwisselend en spreekt de kinderen ook aan. Ik vind het ook heel handig dat de kinderen thuis de liedjes kunnen oefenen omdat die op internet staan. De toevoeging waarbij het Lees verder…

Annette Botterman Wie heeft de rol 28 juni 2019

Chr. basisschool de Elout

Een leuke musical met een leuke verhaallijn. Wel hier en daar gedateerd, dus een update in de tekst kan op sommige plekken geen kwaad (strippenkaart bijv.). Leuke karakters en grappige taalgrapjes.

P. Outshoorn Stars 27 juni 2019

ikc stella nova Zoetermeer

Nog niet uitgvoerd, maar wel hard aan het oefenen. De leerlingen vinden het zichtbaar heel erg leuk door de gave teksten en liedjes en personages! Echt helemaal super! Trouwens: Wie heeft de rol ( vorig jaar gespeeld) was ook een toppertje!

Gerard Baak check dit dan 26 juni 2019

De Werf

De musicals van de Muzikantine zijn vanaf het begin echt de allerbeste. Ik ben elk jaar blij dat de nieuwe weer minimaal zo leuk is. Vooral de liedjes zijn een reden om iedere keer weer voor jullie te kiezen. Ik heb ze (alleen op Feessie na) allemaal gedaan en ze krijgen van mij stuk voor Lees verder…

Marla de Groot Check dit dan 26 juni 2019

CBS De Paedwizer – Beetsterzwaag

Erg leuke liedjes, swingend, maar ook kippenvel-momenten (lied “Ik voel me verraden’). Leuk en eigentijds verhaal! Script is snel leverbaar, evenals de cd. Script is zeer duidelijk en op maat geschreven!

Anita Bolier Check dit dan! 25 juni 2019

OBS De Eendracht

Geweldige, humoristische musical, mooie (wel wat moeilijke!) liedjes en veel pret om het samen in te studeren. Kortom, wij zijn heel tevreden over onze keuze en jullie mooie uitgebreide pakket in deze! DANK jullie wel!

José Uithol-Bakker Wie heeft de Rol 25 juni 2019

CBS Korenmaat

Check dit dan! Een super leuke musical die aansluit bij de leefwereld van de kinderen. Leuke, hippe liedjes. Ideale site/app met tekst, liedjes en dansjes. Heel erg fijn dat de tekst op maat wordt geschreven.

Edith Punt Check dit dan! 25 juni 2019

De Omnibus

Past goed in de belevingswereld van de leerlingen, goed dat alles gedetailleerd us uitgewerkt. Voorbeelddansen zijn heel erg fijn

Ralf Eversdijk Check dit dan 25 juni 2019

Toneelvereniging Op eigen houtje

Erg leuke. Leuke liedjes. Geen moeilijke woorden en zinnen. Vooral het interactieve gedeelte met het publiek is leuk als afwisseling.

Nathalie Heusinkveld Wie heeft de rol 25 juni 2019