OBS Hogenkamp

Musical met een leuk verhaal en leuke liedjes. Handig dat het een musical op maat is dus 35 spelers, 35 rollen.

Martijn Beumer Wie heeft de rol 17 juli 2018

Brede School de Springplank te Amsterdam

Erg leuk verhaal, met heel veel verschillende rollen en karakters. Ouders waren laaiend enthousiast tijdens de voorstelling. Script was heel werkbaar. Interactieve quiz was een groot succes!

Tineke Pronk Wie heeft de rol 17 juli 2018

St. Jozefschool Amsterdam

We hebben erg veel plezier gehad bij het instuderen. App en liedjes was heel erg fijn om te gebruiken. Het script hadden we zelf geprint, dat boekje werd iets te dik. Dansen hebben we zelf gemaakt ; sommige aanwijzingen waren heel fijn. A4 was beter. De namen van sommige quizmasters kenden we niet, 112/ bond Lees verder…

Charlotte Bon Bonni Beach 17 juli 2018

sbo De Cirkel, Capelle aan den IJssel

Leuke musical. Goed in te studeren. De ouders waren enthousiast na het optreden van hun kinderen. Wellicht een idee om niet alleen een zing- en soundtrackversie te doen, maar ook een versie waarbij het meezingen toch een klein beetje doorklinkt. Sommige andere musicalproducenten hebben dat en vooral met onze leerlingen, die het op toon zingen Lees verder…

Tjitske Knigge Wie heeft de rol 17 juli 2018

De Klinker Spijkenisse

Wat een fantastisch verhaal met veel humor. De interactieve quiz waardoor de ouders ook echt bij het verhaal werden betrokken werd enorm gewaardeerd. Leuke liedjes waarop de kinderen choreografieën bedachten. Kortom een topmusical!

Simone Westdijk Wie heeft de rol 17 juli 2018

De Kennemerpoort alkmaar

We vinden de musical erg leuk, de rollen zijn afwisselend, voor ieder wat wils. De liedjes en dansjes zijn ook weer pakkend en erg gaaf dat er een meerkeuze-eindlied is. Wat we heel vervelend vonden, was dat de musical veel langer duurde dan aangegeven was. Op de site stond 65 minuten, daar hebben we echt Lees verder…

Claudia, Tessa, Renske, Annelie Wie heeft de rol 17 juli 2018

Montessorischool Stad Almere

Wat een heerlijke musical! Leuke grapjes en de liedjes waren top. Van ouders en collega’s alleen maar positieve feedback.

Lynn Zuur Wie heeft de rol 17 juli 2018

Gabrielschool Harnaschpolder Delft

Geweldige interactieve musical. De uitvoering voor de kinderen van de school was zo leuk, kinderen waren écht aan het raden en juichen als een verdachte werd weggestuurd. Ouders hebben vooral gelachen en zeiden dat ze serieus geboeid waren. Leuke teksten, makkelijk decor, script op maat. Helemaal top!

Sandy Dukker Wie heeft de rol 17 juli 2018

OBS de Springplank, Marum

We vonden de musical erg leuk. De reacties van het publiek op de liedjes en scenes waren erg enthousiast. En het is erg grappig en spannend.

Linda Timmer Wie heeft de rol 17 juli 2018