Voor de Bavoschool in Haarlem heeft Muzikantine een hip en swingend schoollied gemaakt dat voor zowel groep 1 als groep 8 te gek is om te zingen. Eerder deden we dat al voor de Don Boscoschool in Haarlem.
Bavo schoollied CD
In dit schoollied is een rap toegevoegd zodat ook de leerlingen van groep 7 & 8 (meestal de jongens!) zich aangesproken voelen, dat kan per school en regio verschillen. Er wordt rekening gehouden met de wensen en de leuzen van de school.

Geef aan welke punten of thema’s op jouw school hoog in het vaandel staan. Dan kunnen we dat verwerken in jullie unieke schoollied. De school krijgt een ingezongen versie om aan te leren aan de kinderen en een karaokeversie om te gebruiken bij openingen en feesten waarbij zelf gezongen kan worden. Elke klas krijgt een CD.

Beluister het resultaat. Het mag duidelijk zijn dat het ontwikkelen van je talent op de Bavoschool bovenaan het lijstje staat.
[audio: https://www.muzikantine.nl/wp-content/uploads/2013/12/Bavo-schoollied.mp3|titles=Bavo schoollied]Ben je op zoek naar een uniek lied voor jouw school of organisatie? Neem dan contact met ons op!

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.