vlnr: Shivani, Renske, Ozan, Cyrilla, Bryan en Narissa (zangers Hippie Hotel)

“Ik weet nog goed dat ze als zesjarig meisje bij mij in de muziekles terecht kwam”, zegt Adinda. “Zes jaar lang heb ik haar en de rest van de klas elke week lesgegeven als vakleerkracht Muziek. Regelmatig heeft ze mij kippenvel bezorgd en soms zelfs van m’n stoel doen vallen! Altijd loepzuiver en vol overgave, ik wist: dit is een ster!”

Daarom hebben wij destijds Shivani gevraagd bij ons te komen inzingen, samen met de rest van de ploeg (zie foto). Afscheidsmusical Hippie Hotel was haar eigen afscheid van de school. Ze schittert in de opnamen in de rol van Chantal (2e couplet) in Als dit bij de liefde hoort. Als dit bij de liefde hoort En verder in alle koren, als je goed luistert haal je haar stem er zo uit!
Muzikantine test al sinds het begin haar musicals op de Don Boscoschool Haarlem, omdat Adinda daar les heeft gegeven.

We hebben haar natuurlijk even gebeld om te horen hoe het gaat en of ze nog steeds in de show zit. Helaas heeft ze een zwijgplicht en mag ze er niets over zeggen…

Muzikantine is a-pe-trots dat Shivani zover is gekomen in The Voice Kids! Onze steun heeft ze. We hopen dat ze nog lang geniet van haar zangtalent.
Shivani, heel veel plezier en succes namens het team!

Hippie Hotel zangtalenten vrolijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.