Jouw schoolmusical groep 8 vind je bij Muzikantine!

Muzikantine is een vertrouwd gezicht in het maken van schoolmusicals voor groep 8. In 2009 wisten wij de harten van vele leerlingen te raken met de stoere debuutmusical Stars. Het verhaal over een band die op het punt stond om bekend te worden was de schoolmusical voor groep 8. Want laten we eerlijk zijn, wie wil er nou niet beroemd worden?

schoolmusicalNa Stars lag de lat voor het Muzikantine team hoog om een 2e schoolmusical te maken, welke het succes van de eerste zou evenaren. Met Hippie Hotel werd dit zeker behaald. Het is een vrolijke schoolmusical voor groep 8 geworden vol komische karakters en humor. Ieder kind heeft in Hippie Hotel een zichtbare karakteristieke rol, of deze rol nou groot of klein is.

Verboden Toegang werd de schoolmusical voor groep 8. Het verhaal dat zich afspeelt op een school heeft een heel ander karakter dan de voorgaande twee schoolmusicals. Het verhaal wordt gehuld in een duistere en mysterieuze sfeer, terwijl de humor en de diverse liedjes het verhaal juist de vrolijke kant geven. Verboden Toegang is dan ook de schoolmusical voor de  groep 8 die wel eens iets anders wil.

Met musical Teatro is de basis gelegd voor een schoolmusical vol liefde, humor, list en bedrog en geesten. Een verhaal met zeer diverse liedjes welke de schoolmusical van groep 8 ook deze keer weer een absoluut succes laat worden. De glitter en glamour, de spotlights, de zang en dans en het spel maken ook dit theaterspektakel weer compleet.

Laat uw Groep 8 schitteren in een schoolmusical van Muzikantine

Een schoolmusical van Muzikantine laat groep 8 schitteren op het podium. Kijk voor meer informatie op onze website www.muzikantine.nl en wie weet kunnen we jou straks welkom heten in ons oude theater.